Ο Αγιασμός στα Σχολεία των Κρεστένων με ευχές και στήριξη Δημάρχου κ. Μπαλιούκου

Ημερομηνία: 13-09-2022

Αγιασμός στα σχολεία των Κρεστένων

Σάκης Μπαλιούκοος : <<Αρωγός ο δήμος στα προβλήματα>>

 

 

Με την παρουσία του  Δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκη Μπαλιούκου, εκπροσώπων τοπικών φορέων και αρχών,  τελέστηκε ο αγιασμός  στα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης  Κρεστένων, για  την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο κ. Μπαλιούκος παραβρέθηκε  στις εκδηλώσεις για την  έναρξη των σχολείων στο Δημοτικό, στο Γυμνάσιο-Λύκειο και στο ΕΠΑΛ Κρεστένων, παρουσία πολλών γονέων και κηδεμόνων  της περιοχής.

 

 

Ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων αφού ευχήθηκε  στους μαθητές  και στους εκπαιδευτικούς καλή νέα σχολική χρονιά, ανέφερε  ότι ο δήμος βρίσκεται πάντα δίπλα στα σχολεία της ευρύτερης περιοχής και είναι αρωγός  στην αντιμετώπιση  των διαφόρων προβλημάτων και άλλων θεμάτων που προκύπτουν, για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Ταυτόχρονα υπογράμμισε  την ανάγκη να υπάρξει ιδιαίτερη προσοχή απ’ όλους  για την αποφυγή  προβλημάτων  από τον   κορωνοϊό, μετά και  τη χαλάρωση των υγειονομικών μέτρων  στα σχολεία.

«Ο κορωνοϊός  εξακολουθεί να βρίσκεται  εδώ, γεγονός που απαιτεί μεγάλη προσοχή  από μαθητές, εκπαιδευτικούς αλλά και γονείς, για να αντιμετωπιστούν  πιθανά  προβλήματα από την πανδημία» τόνισε ο κ. Μπαλιούκος.


Ροή