Και να αδερφέ μου που μάθαμε να κουβεντιάζουμε ήσυχα, ήσυχα κι απλά…

Ημερομηνία: 16-12-2021

Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ  ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΑΙ Ο ΣΕ <<ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ>>  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ *ΠΑΤΡΑ – ΠΥΡΓΟΣ*

Για 2η φορά το ίδιο κείμενο δεν το δημοσιεύουμε…

Κάποιες επισημάνσεις και προσέξτε τη διατύπωση των λέξεων…

 

 

Η Βουλευτής Ηλείας της ΝΔ κα Διονυσία Αυγερινοπούλου <<αναμασώντας>>  παλαιότερη ανακοίνωσή της, έστειλε στην εφημερίδα μας email, όπου δεν υπάρχει κάτι το καινούργιο, οπότε αφού είναι περίπου copy paste προηγούμενης επί του θέματος του αυτοκινητόδρομου ανακοίνωσή της, δεν μπορούμε να την δημοσιεύσουμε…   Εκφράζουμε όμω; μια γενικότερη επιφύλαξη, για ένα ζήτημα, το οποίο η ΑΥΓΗ Πύγου έχει δώσει μάχες επί μαχών εδώ και μια περίπου δεκαετία!

Η κα Αυγερινοπούλου κάνει αναφορά ότι την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021, αναμένεται να εισαχθεί και να ψηφιστεί σχετική ρύθμιση στην Ελληνική Βουλή και να ολοκληρωθούν, έτσι, τάχιστα  -όπως η ίδια επισημαίνει-  τα απαραίτητα εθνικά βήματα!

Μάλιστα, αλλά προσέξτε τώρα την εξής φραστική διατύπωση της κας Αυγερινοπούλου :  <<Με την επίσημη ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, προχωράμε άμεσα στην υλοποίηση του έργου>>!

Ε, αφήστε βρε πατριώτες να έρθει πρώτα με το καλό αυτή η περιβόητη τελική έγκριση, με την επίσημη πλέον ανακοίνωση της ΕΕ και μετά πανηγυρίστε…!!!

 

Δημοσιογράφος Αντρέας ΑΥΓ. Καπογιάννης – ΑΝΚ


Ροή