270 ΜΕ 280 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ 1.515 ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΑΛ

Ημερομηνία: 05-12-2021

Οι κάλπες στην Ηλεία για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ έκλεισαν στις 8 το βράδυ μετά από παράταση μίας ώρας λόγω μαζικής προσέλευσης χιλιάδων ψηφοφόρων

 

Νέα δεδομένα στην πολιτική ζωή της χώρας φαίνεται πως διαμορφώνονται, μετά από αυτή την πολύ μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, που άγγιξαν τις 300.000 άτομα!  Επίσης 2.οοο άτομα ψήφισαν στο εξωτερικό.  Οι πρώτες εκτιμήσεις από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δείχνουν ένα προβάδισμα του Νίκου Ανδρουλάκη και του Γιώργου Παπανδρέου.  Ο Λοβέρδος έρχεται τρίτος και να δούμε αν η πριμοδότηση που παίρνει από δεξιούς είναι αρκετή, για να πάει πιο πέρα. Πολύ δύσκολο να πιάσει το 50% και αν παρ΄ελπίδα  πάει στον δεύτερο γύρο, τότε θα αποχαιρετήσει για πάντα την Αλεξάνδρεια! Η Απλή Αναλογική θα μείνει για τιν αιώνα τον άπαντα! Έτσι πρέπει να γίνει και θα γίνει!

                                ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΨΗΦΙΣΑΝ 1.515 ΑΤΟΜΑ

Η ψηφοφορία στα 10 Εκλογικά Κέντρα της Ηλείας παρατάθηκε κατά μία ώρα λόγω της  αθρόας προσέλευσης των ψηφοφόρων και οι κάλπες έκλεισαν στις 8 το βράδυ. Από την καταμέτρηση στα δύο τμήματα του Εκλογικού Κέντρου ψήφισαν συνολικά 1.515 άτομα (883 στη μία κάλπη και 632 στην άλλη).  Σε λίγη ώρα από τώρα θα έχουμε και τα απότελέσματα της ψηφοφορίας. Στις φωτογραφίες που έβγαλα λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες και μεταξύ των ψηφοφόρων είναι και ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, ήμουν ο μόνος δημοσιογράφος που βρισκόταν στο χώρο της ψηφοφορίας.

 

ΑΡΘΡΟΡΕΠΟΡΤΑΖ  Αντρέα  ΑΥΓ.  Καπογιάννη  –  ΑΝΚ

 


Ροή