Πολύ μεγάλη η συμμετοχή των μελών του ΚΙΝΑΛ στις σημερινές εκλογές

Ημερομηνία: 05-12-2021

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΑΓΓΙΞΕ  (μέχρι τις 3 το μεσημέρι) ΤΟ 95%

Μάταια πασχίζουν οι εχθροί της Απλής Αναλογικής να αλλάξουν τα δεδομένα και να βγει από τα δεξιά ο Λοβέρδος!

 

Από τις 7 σήμερα το πρωί της Κυριακής 5 του αλλοπρόσαλου Δεκέμβρη 2021, διεξάγονται σε όλη την επικράτεια οι εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ, για την ανάδειξη του νέου προέδρου.Η κατάστραση βέβαια είναι παράδοξη και από το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας στην Αυστραλία, προκύπτει ότι υπάρχει μεγάλη παρέμβαση στα εσωκομματικά του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ από εξωγενή πολιτικά κέντρα υπέρ του Λοβέρδου! Ενδεικτικό είναι ότι πήρε το 48% έναντι του 50% που πήρε ο Παπανδρέου, στις εκλογές Αυστραλίας! Λέω είναι ενδεικτικό ότι είναι αυτό το ποσοστό, διότι τα άτομα που ψήφισαν ήταν μόλις 108…!!! Τι θα γίνει όμως στην Ελλάδα?  Αν τελικά καταφέρουν και βγάλουν από τα Δεξιά  <<πρόεδρο>> για το ΚΙΝΑΛ τον Λομβέρδο, τότε ένεκα της συμπαιγνίας, να μην αναγνωρίσουν το αποτέλεσμα οι υπόλοιποι <<5>>  και να ξανακάνουν εκλογές χωρίς αυτόν!!

Ο στρατηγικός στόχος της ΝΔ και προσωπικά του κ. Μητσοτάκη, είναι να εξουδετερώσουν την Απλή Αναλογική, για την οποία κάναμε τιτάνιους Αγώνες κατά το παρελθόν…!!!  Αυτό δεν πρέπει να περάσει με τίποτα! Αρκετά υπέφερε ο τόπος από τις συγκυβερνήσεις των ΣαμαροΒενιζελικών…!!!  Πολιτικοί κύκλοι εκτιμούν ότι μάταια πασχίζουν οι Νεοδημοκράτες να υπάρξει ανατροπή της κανονικής τάξης πραγμάτων, με το να επικρατήσει ο Λοβέρδπς! Οι εχθροί της Απλής Αναλογικής δεν πρέπει να επικρατήσουν!

                                             ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Στην Ηλεία λειτουργούν δέκα  (10) Εκλογικά Κέντρα,  με αντίστοιχες Εφορευτικές Επιτροπές και σύμφωνα με πληροφορίες η προσέλευση των ψηφοφόρων είναι πολύ μεγάλη. Μιλώντας με το μέλος της ΚΕ του ΚΙΝΑΛ, που είναι και εκπρόσωπος του Ανδρουλάκη στην Ηλεία, τον κ. Σταύρο Δανιηλίδη, μας είπε ότι κατά πάσαν πιθανότητα  -και όσον αφορά τα Εκλογικά Κέντρα του Πύργου και της Αμαλιάδας-  να δοθεί παράταση, ένεκα της μεγάλης προσέλευσης που υπάρχει.  Κανονικά οι κάλπες κλείνουν στις  7 μ.μ.  Στα δύο αυτά μεγάλα εκλογικά κέντρα, όπως μας είπε ο κ. Δανιηλίδης,  θα έχουμε μία εικόνα μετά τις 10 το βράδυ, ενώ για τα υπόλοιπα οκτώ (8) τμήματα,  τα αποτελέσματα θα βγουν ενωρίτερα.

Καλύπτοντας το ρεπορτάζ στο Εκλογικό Κέντρο του Πύργου, το οποίο λειτουργεί στον 2ο όροφο του Λάτσειου Δημοτικού Μεγάρου, με δύο τμήματα και αντίστοιχες εφορευτικές επιτροπές, παρατήρησα ότι υπάρχει μεγάλη τάξη και καλή οργάνωση!

Ρωτήσαμε τον κ. Σταύρο Δανιηλίδη,  όσον αφοράτην γενική εικόνα από άποψη προσέλευσης σε όλο το Νομό και μας είπε ότι μέχρι τις 3 το μεσημέρι είχαν ψηφίσει πάνω από 2.000 άτομα και όσον αφορά τον Πύργο, την ίδια ώρα, είχαν ψηφίσει γύρω στα 650 άτομα.

Η συμμετοχή των μελών του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, άγγιξε το 95%.  Από συγκείμενες πληροφορίες προσέρχονται και ψηφίζουν και άτομα, τα οποία γνωρίζουν ότι ανήκουν σε άλλα κόμματα και αυτό βέβαια για προφανείς λόγους και εξηγήσαμε πιο πάνω ποιοι είναι αυτοί οι προφανείς λόγοι!

 

ΑΡΘΡΟΡΕΠΟΡΤΑΖ  Αντρέα  ΑΥΓ>  Καπογιάννη  –  ΑΝΚ


Ροή