Το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών άφησε ελεύθερο καταδικασθέντα Ναζιστή Πυρηνάρχη

Ημερομηνία: 18-10-2021

Η Ελληνική Δικαιοσύνη άφησε ελεύθερο τον πυρηνάρχη της Νίκαιας Ναζιστή Γιώργο Πατέλη!

Δύο μέτρα και δύο σταθμά επικρατούν δυστυχώς στην Ελληνική Δικαιοσύνη…  Από τη μια  την κρίση της σύνθεσης του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών, που έκανε δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης (μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης σε δεύτερο βαθμό) του ηθικού αυτουργού για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα Πυρηνάρχη της Νίκαιας Χρυσαυγίτη Ναζιστή Γιώργου Πατέλη και από την άλλη έτσι και πέσει στα χέρια Εισαγγελέα ο οποιοσδήποτε Αντιεξουσιαστής, εξαντλείται και πάνω από τα προβλεπόμενα όλη η αυστηρότητα της ερμηνείας του Νόμου κατά το δοκούν!

Ο Εισαγγελέας του 5μελούς Εφετείου  έδωσε ρέστα επισημαίνοντας το πρωτοφανές για έναν επίκίνδυνο Ναζιστή ότι δεν θεωρείται επικίνδυνος για τέλεση νέου αδικήματος, διότι -άκουσον άκουσον- ολοκληρώθηκε η δομή της συντελεσθείσας πράξης, δηλαδή δεν μπορείς να δολοφονήσεις για δεύτερη φορά το θύμα, επί του προκειμένου τον Παύλο Φύσσα!! Ωραία θεωρία…!!!

Θα βρεθεί άραγε σε όλη την Ελλάδα κάποιος Εισαγγελέας, που θα κρίνει με τα ίδια χαρακτηριστικά την περίπτωση ενός καταδικασθέντος Αντιεξουσιαστή και θα τον αποφυλάκιζε? Δυστυχώς αυτή την Δικαιοσύνη έχουμε στην φιλτάτη κατά τα άλλα Ελλάδα! Κυριολεκτικά και εν τοις πράγμασι δύο μέτρα και δύο σταθμά!

 

Δημοσιογράφος Αντρέας ΑΥΓ. Καπογιάννης


Ροή