Το Ελληνικό ΩδείοΠύργου συνεχίζει τηνπροσφορά του στον τόπο και στο μουσικό σύμπαν

Ημερομηνία: 09-09-2022

 

Ο «Σεπτέμβρης της μουσικής»

με μία σημαντική προσφορά σε νέους σπουδαστές για δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα

 

Ξεκίνησαν και συνεχίζονται οι εγγραφές και τα μαθήματα στο  Ελληνικό Ωδείο – Παράρτημα Πύργου που φέτος συμπληρώνει 90 χρόνια συνεχούς παρουσίας & επιτυχημένης δράσης στη μουσική εκπαίδευση της περιοχής μας.

Μεταξύ του πλήθους των διακρίσεων και επιβραβεύσεων που έχει λάβει μέχρι σήμερα, αξίζει να αναφερθεί η Βράβευση του Ελληνικού Ωδείου Πύργου-Μουσικού Συλλόγου ΟΡΦΕΥΣ από την Ακαδημία Αθηνών το 2001 για την εκπαιδευτική και πολιτισμική του προσφορά!

 

 

Φέτος  για πέμπτη συνεχή χρονιά συνεχίζεται το πρόγραμμα «ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ της ΜΟΥΣΙΚΗΣ» που απευθύνεται σε  νέους σπουδαστές και τους προσφέρει τη δυνατότητα να ανακαλύψουν ΔΩΡΕΑΝ  το μουσικό τους ταλέντο με δοκιμαστικά μαθήματα, σε: Πιάνο, Κιθάρα, Τραγούδι, Βιολί, Φλάουτο, Βυζαντινή Μουσική, Κρουστά, Ακορντεόν, Ηλεκτρική Κιθάρα & Μπάσο, Φλογέρα, Παραδοσιακή Μουσική, Αρμόνιο, Μπουζούκι.

Το Ελληνικό Ωδείο Παράρτημα Πύργου, παρέχει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στην κλασσική, σύγχρονη, παραδοσιακή και βυζαντινή μουσική, για όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά, ερασιτεχνικά ή απλά αγαπούν και θέλουν να μάθουν  μουσική.

 

 

90 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Πληροφορίες καθημερινά 5-9 το απόγευμα στη γραμματεία του Ωδείου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26210-33179, e-mail: odeonpyrgou@gmail.com

28ης Οκτωβρίου 38, Πύργος.

https://www.facebook.com/elliniko.odeio.pyrgou


Ροή