Το Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα της αξιόμαχης Διευθύντριας του ΕΕΕΕΚ Πύργου

Ημερομηνία: 22-12-2021

Xαρά, Ελπίδα και Αισιοδοξία

 

 

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της, αφήνοντας πίσω τα αποτελέσματα της πανδημίας εμφανή στο σχολικό πλαίσιο, επηρεάζοντας, τόσο τις συναισθηματικές, όσο και τις προσαρμοστικές δεξιότητες. Ωστόσο, οι μαθητές και το προσωπικό του σχολείου, φάνηκαν αντάξιοι στο έργο που κλήθηκαν να επιτελέσουν. Παρά τις αντιξοότητες, το ΕΕΕΕΚ Πύργου, πραγματοποίησε ένα πλήθος εκδηλώσεων εντός και εκτός σχολείου, με θετικά ψυχο-εκπαιδευτικά αποτελέσματα στους μαθητές.

Το σχολείο μας έχει σα βασικό στόχο, την ευημερία και την ευτυχία των μαθητών, ενώ παράλληλα διαμορφώνει και παρέχει ποικίλες ευκαιρίες κοινωνικής ένταξης και επαγγελματικής κατάρτισης, λειτουργώντας ως ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας. Αποτελεί μια ζεστή αγκαλιά όχι μόνο για τους μαθητές, αλλά και για τις οικογένειές τους, η ευημερία των οποίων είναι μια από τις βασικές μας προτεραιότητες. Σε αυτή την τόσο κρίσιμη περίοδο που ζούμε, ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας, με έναν κοινό στόχο: Να χαρίσουμε χαμόγελα και να χτίσουμε ένα παράθυρο αισιοδοξίας σε όλα αυτά τα παιδιά που από πολύ νωρίς έρχονται αντιμέτωπα με σοβαρές δυσκολίες. Αυτές τις άγιες μέρες ας ανοίξουμε τις καρδιές μας και ας ευχηθούμε υγεία σε όλον τον κόσμο, ευτυχία και αισιοδοξία.

Τα φετινά Χριστούγεννα ας αφήσουμε το Χριστό να γεννηθεί και στη δική μας καρδιά και να βιώσουμε την αγάπη του, για να παλέψουμε όλοι μαζί, ώστε αυτός ο κόσμος να γίνει καλύτερος.

 

Η Διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ

Αγγελική Πετρόγιαννη

 


Ροή