Στην Αμαλιάδα δωρεάν rapid test στις 16 και 19 Νοεμβρίου 2021

Ημερομηνία: 13-11-2021

Δωρεάν rapid test στην Αμαλιάδα την Τρίτη 16 Νοεμβρίου και την Παρασκευή  19  Νοεμβρίου, στο ισόγειο του Δημαρχείου Αμαλιάδας  (Λαζαράκειο)

Από τον Δήμο Ήλιδας ανακοινώθηκαν τα εξής :

<<Την Τρίτη 16 Νοεμβρίου  και την Παρασκευή 19  Νοεμβρίου  και ώρα  9  με 2.30 το μεσημέρι, στο ισόγειο του Δημαρχείου (Λαζαράκειο-φουαγιέ) στην Αμαλιάδα,  θα πραγματοποιηθούν τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid tests) κρουσμάτων νέου κορωνοϊού (covid-19) από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε πολίτες της περιοχής  στο πλαίσιο ευρύτερων δειγματοληπτικών ελέγχων και περιορισμού της διασποράς της πανδημίας covid-19.

Υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους και ένα κινητό τηλέφωνο.

Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19 (αποτέλεσμα rapid test) μπορείτε να εκτυπώσετε στη σελίδα www.gov.gr στις υπηρεσίες Υγείας και Πρόνοιας χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς του taxis και το ΑΜΚΑ.

Ή μπορείτε να αντιγράψετε το παρακάτω link χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς του taxis και το ΑΜΚΑ για την έκδοση της βεβαίωσης>>.

 

https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/bebaiose-arnetikou-diagnostikou-elegkhou-koronoiou-covid-19

 


Ροή