Στην αιωνιότητα ο καλός συμπολίτης Γιάννης Κουστένης

Ημερομηνία: 24-09-2021

 

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 82 ετών, ο εξαίρετος και καλοκάγαθος συμπολίτης Γιάννης Κων. Κουστένης, παλαιός δερματέμπορος του Πύργου. Ο αείμνηστος συμπολίτης τα δύο περίπου τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Ο εκλιπών έχαιρε της καθολικής εκτίμησης της τοπικής κοινωνίας, τόσο για το ήθος και την ακεραιότητά του, όσο επίσης για την καλοσύνη του και την ευγένειά του.  Καταγόταν από την Αρκαδία και νέος εγκαταστάθηκε στον Πύργο ασκώντας το επάγγελμα του δερματέμπορου, όπου ανέπτυξε μεγάλη δραστηριότητα και έγινε ευρύτερα γνωστός. Κάποια στιγμή η φύση αυτού του επαγγέλματος περιορίστηκε.  Έτσι για πολλά χρόνια λειτούργησε μαζί με τον πρωτογιό του Κώστα, το γνωστό καφενείο ουζερί <<η συνάντηση>>, στην 28ης Οκτωβρίου έναντι της Ι.Μ. Ηλείας.

Με την σύζυγό του κ. Μάρου απέκτησε δύο παιδιά, τον Κώστα και τον Δημήτρη, ενώ πήρε επίσης τη χαρά να αποκτήσει και δύο εγγόνια, τον Γιάννη και τον Παναγιώτη.

Η κηδεία του έγινε την  Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021, από τον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Πύργου, στις 2.30 το μεσημέρι. Η ταφή του έγινε στον γενέθλιο τόπο του στη Δημητσάνα. Συλλυπούμαστε θερμά την οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η ΑΥΓΗ Πύργου, την οποία υπεραγαπούσε, τον αποχαιρετά με θλίψη. Θα θυμόμαστε πάντα το εγκάρδιο χαμόγελό του, τον γλυκό του λόγο, την ανθρωπιά του. Καλό του ταξίδι στην αιωνιότητα.

 


Ροή