Πολύς κόσμος αποχαιρέτησε χθες στην εξόδιο ακολουθία τον συμπολίτη Βασίλη Δημ. Γιαννακόπουλο

Ημερομηνία: 30-06-2022

Στην αιωνιότητα ο Βασίλης Δημ. Γιαννακόπουλος

Πολύς κόσμος τον αποχαιρέτησε χθες στην εξόδιο ακολουθία

 

 

Πολύ σύντομα έφυγε από τη ζώή, στα 54 χρόνια του, ο αγαπητός σε όλους συμπολίτης Βασίλης Δημ. Γιαννακόπουλος, η κηδεία του οποίου έγινε χθες στον Πύργο. Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά  από ανακοπή καρδιάς. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.

Ο Βασίλης Γιαννακόπουλος ρίχτηκε από μικρή ηλικία στη βιοπάλη της ζωής και πρωτοξεκίνησε από το Πρακτορείο Τύπου του συμπολίτη κ, Θεόδψρου Ανδριόπουλου, όπου εργάστηκε για 20 περίπου χρόνια. Παράλληλα ασχολήθηκε και με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το ποδόσφαιρο παίζοντας με την ομάδα του Πέλοπα Πύργου. Πολύ καλός αθλητής  συμμετείχε με την Ομάδα του Τύπου, όταν παλαιότερα είχαμε διοργανώσει υο ποδοσφαιρικό Τουρνουά Φιλίας και Ειρήνης στον Πύργο. Επίσης αργότερα ο Βασίλης Γιαννακόπουλος ανέπτυξε και άλλη δραστηριότητα στον τομέα της εστίασης και συγκεκριμένα εργάστηκε σε διάφορες καφετέριες του Πύργου μέχρι που αγόρασε εξ ημισείας τη γνωστή καφετέρια corte, στην κεντρική πλατεία Πύργου.

Στην κοινωνική του ζωή υπήρξε ένας εξαίρετος συμπολίτης, με ήθος και ευπρέπεια. Δημιούργησε μία πολύ καλή οικογένεια με την σύζυγό του κ. Μαρία Κουτσαντωνάκη, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, τον Δημήτρη και τον Γιώργο. Η σύζυγός του είναι φιλόλογος καθηγήτρια στο 2ο Λύκειο Πύργου και πριν από δύο μήνες είχε χάσει τον πατέρα της, αείμνηστο Δάσκαλο με καταγωγή από την Κρήτη Γεώργιο Κουτσαντωνάκη.

Η εξόδιος ακολουθία έγινε χθες Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022, στις 11.30 το πρωί, από τον Ι. Ν. Αγίων Πάντων Πύργου, όπου προέστη ο Γ.Α.Ε. της Ι.Μ. Ηλείας πρωτοπρεσβύτερος π. Ηλίας Παπαγγελής συνεπικουρούμενος από τους ιερείς π. Κων. Παπαδημητρίου και π.  Νεκτάριο Συμεωνίδη. Λίγα λόγια με βαθύτατη συγκίνηση ειπώθηκαν από το γιο του μεταστάντος Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αξιοπρεπούς και προσήκοντος αποχαιρετιστηρίου λόγου.

Πολύς κόσμος προσήλθε για τον τελευταίο χαιρετισμό και μεταξύ αυτών ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Ολυμπισμού και Εθελοντισμού κ. Δημήτρης Γ. Νικολακόπουλος, ο πρώην Νομάρχης Ηλείας κ. Χαράλαμπος Καφύρας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου και επικεφαλής της παράταξης <<Μπορούμε>>  κ. Στάθης Καννής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πύργου κ. Νίκος Θεοδώρου, κ. Θεόδωρος Κόρδας και κ. Θεόδωρος Ντοάς, ο πολιτευτής Ηλείας του <<Ενώνω>> κ. Τάκης Τσιλιμίγκρας,  ο πρώην Σχολικός Σύμβουλος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας  και θείος του αξέχαστου Βασίλη,  κ. Χάρης Σομπότης  κ.ά.

Η εφημερίδα μας συλλυπάται θερμά την οικογένειά του για την απώλεια αυτή.

Αγαπητέ Βασίλη καλό σου δρόμο στην αιωνιότητα του ολόφωτου Σύμπαντος.

Δημοσιογράφος  ΑΝΚ

 


Ροή