Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας για αδικήματα και συμβάντα

Ημερομηνία: 04-01-2022

 

 

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών  

Από τους αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα – κρεοπώλη, διότι στις 30-12-2021, στην Πάτρα, ενώ έπρεπε να είναι σε κατ΄οίκον περιορισμό, εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς να εργάζεται εντός κρεοπωλείου. Στον άνδρα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή  

Συνελήφθη, στις 31-12-2021, το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας αλλοδαπός, άνδρας, διότι αφαίρεσε από σούπερ μάρκετ 11 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών.

 

Στο εσωτερικό του οχήματός του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη 38 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών συνολικής αξίας 1.000 ευρώ, που είχε αφαιρέσει νωρίτερα την ίδια ημέρα (31-12-2021) στην Πάτρα, από δύο άλλα σούπερ μάρκετ.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 

 

Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών  

Συνελήφθη, στις 1-1-2022, τα ξημερώματα, σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης, καφετέρια – ψησταριά και εξυπηρετούσε τουλάχιστον δέκα πελάτες. Στον συλληφθέντα βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας του καταστήματός του για 15 ημέρες.

 

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

 

 

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο, που οδηγούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4,4 γραμμάρια κάνναβης, ένας πλαστικός τρίφτης της ναρκωτικής ουσίας και ένας πτυσσόμενο γκλόπ συνολικού μήκους 50 εκατοστών.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών  

Συνελήφθη, στις 31-12-2021, το πρωί, σε περιοχή της Μανωλάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αγρόκτημά του οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν μια σακούλα που περιείχε 350 γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης (φούντες).

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

 

Σύλληψη ημεδαπής για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών  

Συνελήφθη, στις 1-1-2022, τα ξημερώματα, σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνη, καφετέρια και εξυπηρετούσε πελάτες, στο εσωτερικό του καταστήματος, έχοντας θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα με ενισχυτή και ηχεία. Στην επιχείρηση βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών  

Συνελήφθη, στις 1-1-2022, το απόγευμα, σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στερούμενος άδειας λειτουργίας, και εξυπηρετούσε είκοσι πελάτες, στο εσωτερικό του καταστήματος, έχοντας θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα με ενισχυτή και ηχεία. Στην επιχείρηση βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες.

 

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση

 

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, με την οποία της επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης  επτά ετών και έξι μηνών για ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

 

 


Ροή