Αντιδήμαρχε Έργων φροντίστε να ξαναμπεί στη θέση του και οι βάνδαλοι να πάνε στα τσακίδια!

Ημερομηνία: 04-01-2022

Τι μανία έχουν κάποιοι άνθρωποι να βανδαλίζουν μία πόλη…!!!

 

 

Άλλη μία θλιβερή κατάσταση στην πόλη του Πύργου, που προκλήθηκε από βανδάλους της νυκτός! Με τη λογική, σκεφτείτε,   δείτε και προσέξτε ότι για να γκρεμιστεί αυτό το βαρέως τύπου τσιμέντινο παγκάκι, μόνο <<σηκωτό>>  μπορούσε να βγει από τις υποδοχές! Επομένως άγνωστοι βάνδαλοι, που βγαίνουν μαζί με τους αρουραίους τα μεσάνυχτα, το αποσυναρμολόγησαν…

Το παγκάκι αυτό μαζί με άλλο ένα βρίσκονται στην οδό ΔΙΑΚΟΥ (του Διονυσίου και όχι του εθνομάρτυρα Αθανασίου όπως πολλοί δεν το γνωρίζουν.  Πτόκειται για Πυργιώτη Οπλαρχηγό της Επανάστασης του 1821)!  Ο πεζόδρομος αυτός έχει και μία επιπρόσθετη πινακίδα με την ονομασία <<Τεχνοδρόμιο>>,  όπου παλαιότερα είχαν στηθεί ξύλινοι οικίσκοι, που τώρα βρίσκονται στο Πάρκο  ΣΠΚ.

Το σημείο αυτό βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πόλης, μπροστά από το Επαρχείο και δίπλα στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου και το <<ξηλωμένο>>  παγκάκι είναι σε αυτή την κατάσταση κάμποσες μέρες. Καλούμε να αναλάβει πρωτοβουλία ο Αντιδήμαρχος Έργων κ . Γιάννης Αργυρόπουλος και να δώσει εντολή προς αποκατάσταση και επαναφορά στην πρότερη κατάσταση!

 

Δημοσιογράφος   ΑΝΚ

 

 


Ροή