Ένας άνθρωπος καιροσκοπικά δρων κατέστρεψε την ιστορία ενός λαϊκού κινήματος!

Ημερομηνία: 13-05-2022

Οι αγριοκουτσουπιές της κεντρικής πλατείας Πύργου και η κατάντια Νίκου Ανδρουλάκη να προσκυνήσει τον <<Ιμπραήμ>> των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ψηφίζοντας στη Βουλή τη νέα μακρόχρονη κατοχή της χώρας μας!

 

 

Του   ΑΝΚ

 

Θέλω να ξεκινήσω τούτο το άρθρο ήπια, πριν εκραγώ από τα άθλια γεγονότα πολιτικών καιροσκόπων της χώρας μας, που ξαφνικά καβάλησαν το καλάμι και νομίζουν ότι έγιναν κάποιοι…

Αυτά τα δέντρα στην κεντρική πλατεία Πύργου είναι αγριοκουτσουπιές. Εννοείται ότι δεν είχα ιδέα και ρωτούσα από εδώ, ρωτούσα από εκεί, αλλά  δεν ήξεραν να μου πουν, μέχρι που εμφανίστηκε κάποιος που είχε σχέση με το αντικείμενο και μου είπε ότι τα δέντρα αυτά είναι αγριοκουτσουπιές! Ω, παντοδύναμη φύση δώσε μου τη δύναμη του μεγάλου ξεσηκωμού του Νοέμβρη, διότι τούτος ο τόπος χρειάζεται επαναστατική αλλαγή και να πιάσει από το αυτί  τα ανδρείκελα του αιματοβαμμένου Αμερικανικού Ιμπεριαλισμού και μαζί με τους πάτρωνές τους, τα αφεντικά τους του Πενταγώνου και του Λευκού Οίκου,  να τους <<αδειάσει>> στο λιμάνι του Πειραιά!

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δυστυχώς αποδείχτηκε <<λίγος>>, αφού ούτε καν σεβάστηκε ένα ολόκληρο λαϊκό κίνημα της αρχικής υπό τον Ανδρέα Παπανδρέου φάσης του ΠΑΣΟΚ, που είχε αντιιμπεριαλιστικό χαρακτήρα, πριν πλακώσουν οι εξολοθρευτές – ισοπεδωτές του λεγόμενου εκσυγχρονιστικού μπλοκ.  Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ τίμησε τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον ανέδειξε με μεγάλη πλειοψηφία αρχηγό και τώρα αυτός  ενόψει βουλευτικών εκλογών και προκειμένου να πάρει το <<δαχτυλίδι>>,  έστω και τρίτης διαλογής, από το νέο <<Ιμπραήμ>> της χωρας μας, από τα αφεντικά της ταλαίπωρης αιώνιας Ελλάδας, που είναι ο Λευκός Οίκος και το Αμερικανικό Πεντάγωνο, υπέκυψε και προσυπέγραψε με τη σειρά του, όπως και ο Κυριάκος Μητσοτάκης,   την άνευ όρων παράδοση της Ελλάδας στους κουμανταδόρους του έθνους μας, τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής!

Ρωτήσατε ποτέ τον Ελληνικό Λαό, αν θέλει τις ΒΑΣΕΙΣ μιας ξένης δύναμης στο ελληνικό έδαφος? Με ποιο δικαίωμα εσείς εκλαμπρότατοι εκπρόσωποι των αστικών πολιτικών δυνάμεων της Ελλάδας παραχωρείτε ΓΗΝ και ΥΔΩΡ σε μία υπερδύναμη, που ο ρόλος της είναι γνωστός ανά την Οικουμένη?  Θέλουμε να ζήσουμε μόνοι μας και ελεύθεροι και ανεξάρτητοι, δίχως καπουράλους πάνω από τα κεφάλια μας! Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται, ζυγόν δουλείας, ας έχωσι· θέλει αρετήν και τόλμην  η ελευθερία. (Ανδρέας Κάλβος)

Προσπαθούν  μάταια Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, να πείσουν ψευδόμενοι και οι δύο τον Ελληνικό Λαό ότι η νέα ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΗ (αντί για ένα χρόνο μέχρι τώρα)  Ελληνοαμερικανική Συμφωνία είναι τάχα επωφελής για την Ελλάδα και άλλες ανοησίες, τις οποίες διοχετεύουν δημόσια και ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια στους Έλληνες πολίτες, τους οποίους βομβαρδίζουν με φοβερή αλλοίωση της πραγματικότητας! Αυτό μόνο με εξέγερση αντιμετωπίζεται, δεν μπορώ να κάνω τίποτα επ΄αυτού και ο σώζων εαυτόν σωθήτω, τουτέστιν όσοι μπορούν την όψη της αλήθειας κατάφατσα να αντικρίσουν, θα έχουν ζωή <<αιώνιον>> στον παρόντα και μέλλοντα χρόνο!  Αλλά φευ, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή.  Γι΄αυτό καλώ τους παλιούς Επαναστάτες του μεγαλειώδους Νοέμβρη, να ηγηθούν ενός νέου Αγώνα, Αφύπνισης και Εγρήγορσης, ώστε να απαλλάξουν τους εγκλωβισμένους εγκεφάλους από τα κάθε λογής survivor, που έχουν ως αντικειμενικό σκοπό την ύπνωση του κόσμου και τη βύθιση του νου στην <<αναγκαστική>>  ανάδειξη ψεύτικων ειδώλων,  που γίνονται τάχα <<πρωταγωνιστές και ηγήτορες>>,  αλλά στην πραγματικότητα αποπροσανατολίζουν τελείως, υπό τη μορφή ενός τάχα καλόπιστου παιχνιδιού, τον ανθρώπινο νου να σκεφτεί τις πραγματικές έννοιες της εθνικής ανεξαρτησίας των λαών.

Όπως και να έχει, εκείνοι που αψήφισαν το θάνατο στο έπος των Οδοφραγμάτων του Νοέμβρη 1973 και με όλο το Οπλοστάσιο Γνώσης που διαθέτουν, να  οδηγήσουν τους πολίτες και τα κινήματά τους,  σ΄ένα ξεσηκωμό  Εθνικής Αξιοπρέπειας και Δημοκρατικής Αντίστασης, για το αληθινό ξεσκέπασμα της υποδουλωτικής  φύσης  των ΗΠΑ έναντι της Ελλάδας και το αδιαμφισβήτητο έως τον Ουρανό και τον Αιώνα τον Άπαντα γεγονός ότι οι ΒΑΣΕΙΣ των Αμερικανών στην Ελλάδα δεν έχουν να κάνουν ούτε χιλιοστό του χιλιοστού, με τα ψέματα που σας πουλάνε, για δήθεν <<αμυντική συμφωνία>>, που θα ωφελήσει τάχα την Ελλάδα! Πρόκειται για ένα τεράστιο ψέμα, αντίστοιχο εκείνο που είχαν πει ο Μπους και ο Μπλερ ότι το Ιράκ επί Σαντάμ Χουσεϊν διέθετε όπλα μαζικής καταστροφής! Αν εκείνο ήταν το πρώτο μεγάλο ψέμα του 21ου αιώνα, τότε αυτοί που χαρακτηρίζουν <<αμυντική>>  την Ελληνοαμερικανική Συμφωνία λένε το δεύτερο τεράστιο ψέμα του 21ου αιώνα!  Η συμφωνία αυτή ένα και μόνο σκοπό έχει, να εξυπηρετήσει τα επιθετικά σχέδια των Αμερικανών στον ευρύτερο γεωστρατηγικό χώρο της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής!

Η παγκόσμια κτάσταση γυρίζει σε βάρος του Δυτικού Κόσμου. Ήδη η Ευρώπη πλήττεται από τα ίδια τα μέτρα που πήρε ενάντια στη Ρωσία και στρέφονται πλέον ενάντιά της και το ίδιο ισχύει και για τις ΗΠΑ, που έντρομες διαπιστώνουν ότι το ρούβλι γίνεται μέρα τη μέρα ισχυρότερο από το δολάριο και το ευρώ!  Και έσπευσαν σήμερα οι ΗΠΑ να ζητήσουν ανακωχή από τη Ρωσία και να ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας αναμεταξύ τους! Σας έγραψα την Αλήθεια και σας καλώ να μην πιστεύετε την προπαγάνδα των ΜΜΕ ντόπιων και ξένων!

 

Άρθρο του δημοσιογράφου Αντρέα ΑΥΓ. Καπογιάννη – ΑΝΚ

 


Ροή