Έμπρακτη αλληλεγγύη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τραπεζικών Ηλείας

Ημερομηνία: 08-01-2022

Στις μέρες τωνΧριστουγέννων και του νέου χρόνου ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος στις επάλξεις,  με αλληλεγγύη στην σκέψη και εθελοντισμό στην καρδια!

 

 

Με αφορμή,την περίοδο των Αγίων Ημερών και της έλευσης του νέου χρόνου, αντιπροσωπεία από  μέλη του Δ.Σ, του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ν.Ηλείας, επισκέφτηκαν ,το Άσυλο Ανιάτων” Ν.Βασιλειάς”  και  παρέδωσαν  διάφορα τρόφιμα  μακράς διάρκειας για τις ανάγκες του Ασύλου   στους ηλικιωμένους,  που φιλοξενούνται στο γηροκομείο του Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας,αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο αυτό έργο.
Ο Πρόεδρος της Πολιτιστικού Συλλόγου  Ηλείας, κ. Κώστας  Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ  άλλων  τόνισε και αυτά :
<<Ακολουθώντας πιστά την πολύχρονη παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες -συνεπείς στο ραντεβού μας- για βοήθεια στον πάσχοντα συμπολίτη μας,είμαστε στο Ευαγές αυτό Ίδρυμα, τιμώντας τους απόμαχους της ζωής,αλλά και σημαντικότατο έργο της Μητρόπολης μας. Έχουμε καθιερώσει κάθε χρόνο και ερχόμαστε,να δείξουμε την αγάπη μας και την φιλευσπλαχνία μας στους ανθρώπους αυτούς που φιλοξενούνται στο Ασυλο. Ευχόμαστε να είναι όλοι γεροί και να τους έχει ο Θεός καλά όπως και όλο τον κόσμο και την πατρίδα μας. Ο Πολιτιστικός μας Σύλλογος,όπως ασφαλώς γνωρίζετε,πέραν του σημαντικού πολιτιστικού έργου ,πραγματοποιεί μια πληθώρα δράσεων που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας>>.
H κα Αιμιλία Μπουγά,Έφορος Πολιτιστικών ,τόνισε την μεγάλη συμβολή του συλλόγου,  διαχρονικά στο Κοινωνικά δρώμενα και το πολλαπλό  έργο,που βρίσκει πρακτική εφαρμογή και μέσα από τέτοιες δραστηριότητες και πρωτοβουλίες..
Ομοίως και ο Ταμίας κ.Σάκης Πυριόχος ,εξέφρασε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια για τους συντελεστές του Ευαγούς Ιδρύματος της Μητρόπολης Ηλείας,στη διεύθυνση καθώς και  για το πρόθυμο και ακούραστο προσωπικό.
**  Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι δηλώσεις του κ.Παναγιώτη Θανόπουλο,Εφόρου Αθλητικών και της κας Μίνας Γιαννοπουλου :  <<Ημέρες που ευαισθητοποιούν και θέλουν να γίνονται πράξη οι επιταγές του Χριστιανισμού και του Ανθρωπισμού.  Ημέρες που βρίσκουν στην πρώτη γραμμή τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τραπεζικών Ηλείας>>.

 

 


Ροή