ΔΥΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ *ΑΠΟΛΛΩΝ* ΜΕ ΘΈΑΤΡΟ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Ημερομηνία: 23-06-2022

Το νέο βιβλίο του Στέλιου Μάινα <<Να θυμηθώ να παραγγείλω>>

Σήμερα Πέμπτη 23/6/22  η παρουσίαση στον Πύργο

Δύο εκδηλώσεις στον ίδιο χώρο σήμερα Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022, και ώρα 7.30 το απόγευμα,  η πρώτη με βιβλιοπαρουσίαση και η δεύτερη με θεατρική παράσταση.

Στην διπλανη πλευρά της αυλής του θεάτρου <<Απόλλων>> Πύργου και συγκεκριμένα στη μικρή πλατεία επί της οδού Μάρκου Μπότσαρη 4, θα γίνει η παρουσίαση του νέου βιβλίου του γνωστού συγγραφέα Στέλιου Μάινα, που έχει τίτλο <<Να θυμηθώ να παραγγείλω>>.

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο γνωστός συμπολίτης δικηγόρος και ηθοποιός Νίκος Λαϊνόπουλος.  Από το βιβλίο θα διαβάσει αποσπάσματα η ηθοποιός Κάτια Σπερελάκη. Ο συγγραφέας θέτει ένα σοβαρό ζήτημα στους αναγνώστες του βιβλίου του :  <<Ποιος είναι αυτός που θα κλείσει τον διακόπτη της ζωής?

Το γνωστό Βιβλιοπωλείο στον Πύργο <<Κορκολής>>   και οι Εκδόσεις  <<Μεταίχμιο>>  απευθύνουν πρόσκληση σε όλους του βιβλιόφιλους να παραστούν στην παρουσίαση ενός ενδιαφέροντος  βιβλίου, που θα συναρπάσει τους αναγνώστες του. Σήμερα Πέμπτη 23/6/22 και ώρα 7.30 το απόγευμα, στη διπλανή πλευρά από την είσοδο του Θεάτρου <<Απόλλων>> του Πύργου.

 


Ροή