Αλλαγή στο πρόγραμμα από τον ΕΟΔΥ για τον Δήμο Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 08-12-2021

ΔΗΜΟΣ  ΗΛΙΔΑΣ :

Προσοχή! Αλλαγή στο πρόγραμμα από τον ΕΟΔΥ-

Δωρεάν rapid test την Παρασκευή  10 Δεκεμβρίου, στο ισόγειο του Δημαρχείου Αμαλιάδας  (Λαζαράκειο) και στο Κέντρο Υγείας  στο Σιμόπουλο

 

 

 

Από το γραφείο του Δημάρχου Ήλιδας λάβαμε και δημοσιεύουμε τα πιο κάτω:

<<Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου και ώρα  9  με 10.30 το πρωί , στο Κέντρο Υγείας στο Σιμόπουλο και 11 το πρωί  με 2.30 το μεσημέρι, στο ισόγειο του Δημαρχείου (Λαζαράκειο-φουαγιέ) στην Αμαλιάδα,  θα πραγματοποιηθούν τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid tests) κρουσμάτων νέου κορωνοϊού (covid-19) από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε πολίτες της περιοχής  στο πλαίσιο ευρύτερων δειγματοληπτικών ελέγχων και περιορισμού της διασποράς της πανδημίας covid-19.

Υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους και ένα κινητό τηλέφωνο.

Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19 (αποτέλεσμα rapid test) μπορείτε να εκτυπώσετε στη σελίδα www.gov.gr στις υπηρεσίες Υγείας και Πρόνοιας χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς του taxis και το ΑΜΚΑ.

Ή μπορείτε να αντιγράψετε το παρακάτω link χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς του taxis και το ΑΜΚΑ για την έκδοση της βεβαίωσης>>.

 

https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/bebaiose-arnetikou-diagnostikou-elegkhou-koronoiou-covid-19

 


Ροή