Τρεις παραλίες του Δήμου Πηνειού με Γαλάζιες Σημαίες – Ήδη κυματίζει στη Γλύφα

Ημερομηνία: 17-07-2022

Στην παραλία της Γλύφας κυματίζει τώρα η Γαλάζια Σημαία

Δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος : «Είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς»

Και άλλες αναρτήσεις σε Θίνες και Αρκούδι το προσεχές Σαββατοκύριακο 23 & 24 Ιουλίου

 

 

Η Γαλάζια σημαία κυματίζει από το περασμένο Σάββατο στην παραλία της Γλύφας  ως σύμβολο ποιότητας για οργανωμένες ακτές ενώ το επόμενο Σαββατοκύριακο ακολουθεί η ανάρτηση στις παραλίες Θινών Βαρθολομιού και Αρκουδίου.

«Αναρτούμε και φέτος το σύμβολο ποιότητας στις πανέμορφες και ειδυλλιακές παραλίες του Δήμου μας. Οι Γαλάζιες σημαίες πιστοποιούν με τον πιο επίσημο τρόπο την καταλληλότητα των υδάτων κολύμβησης και κυρίως την ασφάλεια των λουόμενων. Πρόκειται για αποτέλεσμα συλλογικού έργου. Παραδίδουμε σε όλους τους πολίτες ένα κομμάτι φυσικής ομορφιάς που συνδυάζει την καθαρή θάλασσα με τις απαιτήσεις που εγγυάται η ύπαρξη της «γαλάζιας σημαίας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος λίγο πριν υψώσει την Γαλάζια σημαία στην πανέμορφη παραλία της Γλύφας.

 

 

Στη λιτή τελετή παρέστησαν: ο Βουλευτής Ηλείας της ΝΔ κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου κ. Σ. Στεφανόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γ. Κολοκατίνης, Γ. Καραμπίνης και Άγγ. Μπράτης, η Δημοτική Σύμβουλος της αντιπολίτευσης κ. Αρετή Τσερεμέ, ο τέως Γραμματέας  ΝΕ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Σάκης Γιατράς, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Δυτ. Ηλείας κ. Αντώνης Μαυρόπουλος, οι πρόεδροι των ΤΚ Γλύφας κ. Γ. Τσεκούρας, Μάχου κ. Γ. Τσεκουράς, ειδικοί συνεργάτες του Δημάρχου.

***  Οι αναρτήσεις Γαλάζιων Σημαιών συνεχίζεται: στις Θίνες Βαρθολομιού: το Σάββατο 23 Ιουλίου ώρα 11.30 και στο Αρκούδι την Κυριακή 24 Ιουλίου ώρα 11.30.


Ροή