Αρχική / Επικαιρότητα / ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΟΥ ΑΦΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΑΦΗΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2024 – ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ή ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ…!!!
ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΟΥ ΑΦΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΑΦΗΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2024 – ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ή ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ…!!!
Ημερομηνία: 19-01-2026
Εμείς είμαστε με την ειρήνη και την αριστερή δημοκρατία μέχρι θανάτου – Γι΄αυτό και λέμε στη διαπασών <<Θάνατος στο Φασισμό και τον Ιμπεριαλισμό>>!

Ο αυταρχικός και στα όρια του δικτάτορα πρόεδρος των ΗΠΑ Ντ. Τραμπ πιστεύει ότι θα τον γράψει η Ιστορία αν κατακτήσει την Γροιλανδία! – Έλα …πουλί στον τόπο σου!