Στον όμορφο χώρο της Ι.Μ. Φραγκαβίλλας και υπαίθρια η βάπτιση – Να μας ζήσει ο νεοφώτιστος!

Ημερομηνία: 27-06-2022

Να μας ζήσει ο Δημήτρης – Παναγιώτης

 

 

Ένα χαρμόσυνο γεγονός έλαβε χώρα σήμερα Κυριακή το μεσημέρι 26 Ιουνίου 2022,  με την βάπτιση του αγοριού του Παναγιώτη Στασινόπουλου, πολιτικού μηχανικού στο Δήμο Ήλιδας και της Παναγιώτας Αυγής Καπογιάννη, καθηγήτριας Αγγλικών, κόρη του δημοσιογράφου Αντρέα Αυγ. Καπογιάννη.

Το μυστήριο έγινε υπαίθρια (και ήταν πολύ ωραία) στην Ιερά Μονή της Φραγκαβίλλας Αμαλιάδας, στις 12.30 το μεσημέρι  και το τέλεσε ο εφημέριος του Ναού π. Ασημάκης Παπαγεωργίου, που υπηρετεί εκεί 34 ολόκληρα χρόνια, συνεπικουρούμενος από τους ιερείς π. Σπυρίδωνα Τσαγρή, εφημέριο Σιμόπουλου και π. Νικόλαο Γεωργίου, εφημέριο Ώλενας.  Οι νονοί κ. Αθανάσιος Φουντάς, πολιτικός μηχανικός και ο κ. Αντώνιος Χαρίτος, καθηγητής Πληροφορικής και εργαζόμενος στο Δήμο Ήλιδας, χάρισαν στο νεοφώτιστο τα ονόματα Δημήτρης και Παναγιώτης.

Πολλοί συγγενείς και φίλοι από Αμαλιάδα, Πύργο και άλλες περιοχές παρέστησαν στη βάπτιση και ευχήθηκαν με όμορφα λόγια.  Μεταξύ αυτών οι αναπληρωτές Δήμαρχοι Ήλιδας  κ. Ανδρέας Παπαδάκος και κ. Βασίλης Παπαδόπουλος, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ήλιδας κ. Νίκη Κοκκαλιάρη, ο πρώην Πρόεδρος της ΤΚ Σιμόπουλου κ. Νίκος Αργυρόπουλος κ.ά.

Μετά ταύτρα ακολούθησε το γεύμα της χαράς στο <<Amalias Hotel>>, όπου τα ωραία τραγούδια έδωσαν το έναυσμα για παραδοσιακούς χορούς και βεβαίως για ζεϊμπέκικο!

Η Εφημερίδα μας και ο υπογράφων απευθύνουμε εγκάρδιες ευχές στους ευτυχείς γονείς και τους άλλους συγγενείς να μας ζήσει ο νεοφώτιστος και να προοδεύσει στο διάβα της ζωής του.

Ρεπορτάζ Αντρέα ΑΥΓ. Καπογιάννη – ΑΝΚ

 


Ροή