Πληροφορίες αναφέρουν σταδιακή αποκατάσταση του γιγάντιου μπλακ άουτ!

Ημερομηνία: 05-10-2021

<<Facebook, Instagram και WhatsΑpp – Επανήλθαν μετά από 6 ώρες>>
**  ΠΗΓΗ :  ATHENS Voice  **

 

Τουλάχιστον έξι ώρες έμειναν εκτός λειτουργίας τα τρία μεγάλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, Instagram και Whatsapp τα οποία σταδιακά επανέρχονται.
Hμεγαλύτερη εταιρεία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης το Facebook, επανέρχεται σταδιακά σε λειτουργία μετά από το μεγαλύτερο blackout στην ιστορία της το οποίο διήρκησε σχεδόν 7 ώρες.

Παρ’ όλα αυτά, δεν έχουν επανέλθει πλήρως οι λειτουργίες σε όλες τις πλατφόρμες, καθώς εντοπίζονται ακόμη ζητήματα, όπως για παράδειγμα στο WhatsApp που βρίσκεται ακόμη εκτός σύνδεσης, ωστόσο φαίνεται ότι σιγά-σιγά τα προβλήματα που ταλαιπώρησαν δισεκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο μετά το πρωτοφανές «κρασάρισμα» του Facebook αρχίζουν να διορθώνονται.

Προβλήματα σύνδεσης από υπολογιστή υπήρχαν και στο Instagram, τα οποία οι τεχνικοί της εταιρείας καταβάλουν επίσης προσπάθεια να επιλύσουν.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ του εξωτερικού, οι τεχνικοί επιχείρησαν «χειροκίνητη επαναφορά» στους σέρβερ της εταιρείας, η οποία εν τέλει φαίνεται ότι πέτυχε. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι «New York Times», ένα μικρό γκρουπ εργαζομένων εστάλη στο Κέντρο Δεδομένων του Facebook, στη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια, προκειμένου να προβούν στη συγκεκριμένη ενέργεια.

«Πηγή: https://www.athensvoice.gr/world/730987-facebook-instagram-kai-whatsapp-epanilthan-meta-apo-6-ores»


Ροή