Πατάξτε τώρα το φαινόμενο του βανδαλισμού και της βίας πριν είναι αργά!

Ημερομηνία: 10-12-2021

Η  ΒΙΑ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ  ΠΑΝΤΟΥ – ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ  ΑΡΓΑ – ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ  ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ  ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ  ΣΤΟ  4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΗΔΗ ΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ

 

 

 

Μετά την κλωτσιά που έφαγε τόσο από τη Βουλή, όσο και από τη Δικαιοσύνη η εγκληματική δολοφονική συμμορία της <<Χρυσής Αυγής>>,  τώρα τα απομεινάρια του Φασισμού / Ναζισμού ενεδύθησαν τον μανδύα των <<προστατών>>  του Συντάγματος των Ελλήνων και προκαλούν με αντιποίηση αρχής, να αναγορευτούν σε θεματοφύλακες των δημοκρατικών θεσμών,  αυτοί  οι εχθροί του δημοκρατικού πολιτεύματος.  Όμως αυτό είναι πολύ επικίνδυνο και καλούνται σε εγρήγορση όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις. Και όλα αυτά μέσα σ΄ένα κλίμα κοινωνικής αμφισβήτησης, βανδαλισμών και εξάπλωσης της βίας από συμμορίες ανηλίκων!

Απευθυνόμαστε στην Ελληνική Κυβέρνηση και εφιστούμε την προσοχή της ότι το φαινόμενο της βίας και των βανδαλισμών, που μέχρι πρότινος ήταν ένα φαινόμενο που παρουσιαζόταν στην Αμερική κατά κύριο λόγο, αλλά και σε άλλες μεγάλες χώρες επίσης, τώρα δυστυχώς  επεκτείνεται σε πολλές περιοχές της χώρας και δεν έχει πλέον την αποκλειστικότητα της οπαδικής βίας,  αλλά έχει τα χαρακτηριστικά ενός κοινωνικού χουλιγκανισμού!

Στον Πύργο ανήλικοι 14χρονοι τα έκαναν γυαλιά καρφιά στο 4ο Γυμνάσιο Πύργου. Πρέπει να υπάρξει αυστηρή τιμωρία και εγρήγορση για την πάταξη εν τη γενέσει τους τέτοιων αποτρόπαιων περιστατικών. Οπωσδήποτε το κόστος όλων των ζημιών  να καλυφθεί από τους γονείς των παιδιών που επιδόθηκαν με απίστευτη μανία στην πρόκληση σοβαρών ζημιών,  που ανάγκασαν τη δημοτική αρχή Πύργου, να αναστείλει για τρεις μέρες τη λειτουργία της σχολικής μονάδας.

Αναστολή λειτουργίας του 4ου Γυμνασίου Πύργου από 13/12 έως και 15/12/2021

Ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος υπέγραψε απόφαση για την αναστολή λειτουργίας του 4ου Γυμνασίου Πύργου για τρεις (3) ημέρες, ήτοι από τη Δευτέρα 13 έως και την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021,  προκειμένου να επιτευχθεί πολυήμερη τεχνική αποκατάσταση και καθαριότητα, κατόπιν των βανδαλισμών που έλαβαν χώρα σε αυτό.

ΑΡΘΡΟΡΕΠΟΡΤΑΖ  Αντρέα ΑΥΓ. Καπογιάννη – ΑΝΚ

 


Ροή