ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ…

Ημερομηνία: 11-03-2022

Η έκρηξη ενός μικρού ανενεργού για καιρό ηφαιστείου στην πόλη 

Παραιτήσεις και Ανεξαρτητοποιήσεις στον Δήμο Πύργου

 

Και ξαφνικά  στον Δήμο Πύργου,  μέσα σε ένα 24ωρο,  είχαμε δύο αλλεπάλληλα γεγονότα, όπου την παραίτηση του κ. Χάρη Μικελόπουλοιυ, από το αξίωμα του προέδρου του Δημοτικοί Οργανισμού Πολιτισμού Πύργου, ακολούθησε η ανεξαρτητοποίηση του Δημοτικού Συμβούλου Πύργου κ. Δημήτρη Μεσσαλά, ο οποίος είχε εκλεγεί με την παράταξη του Δημάρχου κ. Παναγιώτη Αντωνακόπουλου <<Ανα.Σ.Α.>>.

Κάπως έτσι απρόοπτα γίνονται και οι εκρήξεις στα ηφαίστεια!  Είναι άλλο όμως οι εκρήξεις οι προερχόμενες από φυσικά αίτια και εντελώς άλλο οι εκρήξεις οι προερχόμενες από πολιτικά αίτια. Όποιοι όμως διαθέτουν πολλούς σεισμογράφους, μπορούν να υπολογίσουν τα επερχόμενα δεινά, για τα φυσικά αίτια…  Αλλά για τα πολιτικά αίτια οι <<σεισμογράφοι>> είναι η ικανότητα να προβλέπεις τα μελλούμενα να συμβούν πολιτικά γεγονότα!

Από τον κ. Δημήτρη Μεσσαλά λάβαμε και δημοσιεύουμε τα πιο κάτω :

 

                                                                                         ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ  

 

 

Του Δημητρίου Διονυσίου Μεσσαλά , κατοίκου Πύργου Ηλείας , οδός Αγίας Κυριακής & Μαθιού 14 , δημοτικού συμβούλου Δήμου Πύργου .

ΠΡΟΣ

Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου  Δ. Πύργου .

 

————————————————————–

κ. Πρόεδρε ,

Δια της παρούσας επιστολής μου σας γνωστοποιώ την οριστική μου απόφαση για την ανεξαρτητοποίηση μου από την δημοτική παράταξη  « Ανα.Σ.Α.» με επικεφαλής τον κ. Αντωνακόπουλο Παναγιώτη , παράταξη με την οποία έχω εκλεγεί στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Πύργου , για πολιτικούς λόγους , σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 66 παρ.4  του ν. 3852/2010 .

Παράλληλα σας εκφράζω την πρόθεση μου να παραμείνω ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος μέχρι την λήξη της  θητείας μου .

Ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος θα συνεχίσω  να ασκώ τα καθήκοντα μου με γνώμονα τον κώδικα ηθικής μου , την αξιοπρέπεια και την εντιμότητα μου και θα   συνεχίσω αταλάντευτα να εκπροσωπώ τους συνδημότες μου .

Σας παρακαλώ θερμά όπως προβείτε στην  ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου καθώς και στην ενσωμάτωση της παρούσας μου  στα πρακτικά .

 

Πύργος   10 Μαρτίου 2022

Με εκτίμηση

Δημήτριος Μεσσαλάς

 


Ροή