Πάνω από 500 δώρα μοίρασε ο Δήμος Πύργου σε μαθητές ορεινών και ημιορεινών περιοχών

Ημερομηνία: 22-04-2022

Πασχαλινές εκπλήξεις σε μαθητές

Μοιράστηκαν πάνω από 500 δώρα σε όλα τα παιδιά!

 

 

Μια …γλυκιά έκπληξη έλαβαν εκατοντάδες παιδάκια ορεινών και ημιορεινών χωριών από το Δήμο Πύργου. Ο δήμαρχος Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, σταθερός στις αξίες της προσφοράς και  της αλληλεγγύης, διοργάνωσε μια μεγάλη αποστολή χαράς στα παιδιά για τις γιορτινές μέρες.

Οι αντιδήμαρχοι, Παιδείας Γιάννης Πλεμμένος, Πρασίνου Μαρίνος Αχτύπης και Κοινωνικής Πρόνοιας Ανδρέας Βγενόπουλος επισκέφτηκαν χωριά του Δήμου και μοίρασαν πάνω από 500 πασχαλινά δώρα σε όλα τα παιδιά. Η όλη δράση πραγματοποιήθηκε από τη ΔΗΚΕΠ και το Γραφείο Εθελοντισμού.

Ένα λαχταριστό τσουρέκι και πασχαλινό σοκολατένιο αυγό χάρισαν χαμόγελα στα παιδάκια που περίμεναν τα δώρα τους στις πλατείες των χωριών. Οι πρόεδροι των χωριών που είχαν ειδοποιηθεί μέρες νωρίτερα, είχαν ενημερώσει τις οικογένειες και τα παιδάκια έσπευσαν να παραλάβουν τα δώρα τους. Τα χαμόγελα που φώτισαν τα προσωπάκια τους πρόδιδαν την μεγάλη τους χαρά, ενώ τόσο οι πρόεδροι των κοινοτήτων όσοι και οι δημότες δέχτηκαν αυτή τη χειρονομία με μεγάλη ικανοποίηση, ανταλλάσσοντας ευχές για ένα Καλό Πάσχα!

 


Ροή