ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΜΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ημερομηνία: 15-05-2022

Στις 8 το πρωί άνοιξαν οι κάλπες στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για εκλογή Προέδρου και μελών Κεντρικής Επιτροπής και κλείνουν στις 8 το απόβραδο

Στιγμιότυπα από την εκλογική διαδικασία στον Πύργο και δήλωση του Βουλευτή Ηλείας Διονύση Καλαματιανού

 

 

Οι κάλπες για την εκλογή  Προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  και μελών της Κεντρικής Επιτροπής άνοιξαν σήμερα Κυριακή 15 του ηλιόλουστου Μάη του απρόβλεπτου εισέτι έτους 2022.  Παλιά και νέα μέλη του κόμματος προσέρχονται απανταχού της χώρας, στις 1.000 κάλπες που έχουν στηθεί. Οι κάλπες άνοιξαν στις 8 το πρωί και θα κλείσουν στις 8 το απόβραδο. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αυτή τη στιγμή αναφέρουν ότι μέχρι τις 5 το απόγευμα η συμμετοχή των ψηφοφόρων έσπασε το φράγμα των 100.000 που είχαν ψηφίσει και ότι θα σημειωθεί νέο ρεκόρ συμμετοχής.

 

 

Στην Ηλεία λειτουργούν τα εκλογικά κέντρα, που ήδη έχουμε δημοσιεύσει, ενώ στον Πύργο το εκλογικό κέντρο λειτουργεί στο Εργατικό Κέντρο, απ΄ όπου και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα, με την Εφορευτική Επιτροπή, που διεξάγει  τις εκλογές,  τον Βουλευτή Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  Διονύση Καλαματιανό να ψηφίζει, καθώς και άλλα μέλη που προσέρχονται στις δύο κάλπες που έχουν στηθεί.

 

Το βίντεο με τις δηλώσεις του Βουλευτή κ. Καλαματιανού θα αναρτηθεί στη Σελίδα  *ΑΥΓΗ Πύργου Ηλείας*.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ  Αντρέα ΑΥΓ. Καπογιάννη – ΑΝΚ

 


Ροή