Ο θάνατος μιας δυναμικής γυναίκας που βίωσε μία συγκλονιστική τραγωδία!

Ημερομηνία: 27-11-2021

ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ Η ΣΙΜΟΝΑ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΒΙΡΤΖΙΛΙ

Ο θάνατος όποτε και αν έρχεται, όπου και αν έρχεται, πάντα πληγώνει τους ανθρώπους και μένει αυτός ο πόνος για πάντα. Πόσο μάλλον όταν ο θάνατος επέρχεται με βίαιο τρόπο, όπως συνέβη πριν από δέκα χρόνια, με θύμα έναν άνθρωπο που ζούσε την επερχόμενη ευτυχία της απόκτησης του δεύτερου παιδιού του, ένα χαριτωμένο κοριτσάκι, που πήρε μετά τον άδοξο και άδικο θάνατό του το όνομά του. Ήταν ο Μανώλης Καντάρης, που είχε δολοφονηθεί άγρια τον Μάη του 2011, στο κέντρο της Αθήνας, από τρία αιμοβόρα τέρατα (δύο Αφγανοί και ένας Πακιστανός), που τον λήστεψαν εν μέση οδώ και του πήραν την βιντεοκάμερα, με την οποία ετοιμαζόταν να απαθανατίσει το ευτυχές γεγονός της γέννησης της κόρης του, καθ΄οδόν προς το μαιευτήριο. Σύζυγός του ήταν η Σιμόνα Λουτσιάνο Βιρτζίλι, κόρη της εκλεκτής συμπολίτισσας φαρμακοποιού Τριανταφυλλιάς Νικολοπούλου.

Και όμως δεν αρκούσε αυτή η συγκλονιστική τραγωδία που συντάραξε τότε όλη την Ελλάδα, ήρθε εκ νέου σκληρός ο θάνατος, να πάρει τη ζωή της Σιμόνας, μιας ηρωίδας μάνας που φρόντιζε τα δύο παιδιά της, καθώς έδινε μία απέλπιδα μάχη με τον καρκίνο. Ήταν μια διακεκριμένη επιστήμονας πνευμονολόγος – φυματιολόγος, που έφυγε τόσο σύντομα από τη ζωή. Είχε συνεργαστεί με νοσοκομεία και κλινικές στην Ελλάδα και την Ιταλία. Επίσης υπήρξε διευθύντρια της ΜΕΘ στο Νοσοκομείο <<Ερρίκος  Ντυνάν>>.

Η κηδεία της έγινε σήμερα Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 11 το πρωί, από τον Ι.Ν. Αγίων Πάντων Πύργου, όπου η εξόδιος ακολουθόα τελέστηκε από τους πρωτοπρεσβύτερους ιερείς π. Ηλία Παπαγελή, Γ.Α.Ε.  της Ι.Μ. Ηλείας και τον π. Κωνσταντίνο Παπαδημητρίου. Στη συνέχεια ο π. Ηλίας Παπαγγελής μίλησε για την προσωπικότητα της εκλιπούσας  και τις υπηρεσίες που προσέφερε για τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισαν με θλίψη και πόνο έναν άνθρωπο που βρισκόταν στην υπηρεσία του καλού, αλλά τόσο άδικα επισυνέβησαν όλα αυτά. Επίσης παρέστη και ο Βουλευτής Ηλείας κ. Διονύσης Καλαματιανός.

Η εφημερίδα μας συλλυπάται θερμά την μητέρα της και την αδελφή της, τα παιδιά της και όλους τους συγγενείς.

Καλό της ταξίδι στην αιωνιότητα του φωτός και της συμπαντικής γαλήνης!


Ροή