Ο σφαγέας των Τμημάτων υφ/γός Συρίγος να πάει να βρει αλλού κτήριο για Δημόσιο ΙΕΚ

Ημερομηνία: 16-12-2021

Ο σφαγέας των πανεπιστημιακών μας τμημάτων υφυπουργός Συρίγος ήρθε και στο Δημαρχείο του Πύργου αντί να βρει την πόρτα κλειστή…  Και έχει το θράσος να ξανάρθει λέει σε δύο μήνες!

 

Δήμναρχε του Πύργοιυ ή κάνουμε αγώνες δυναμικούς με το λαό μαζί και κλείνουμε τις πόρτες σττους σφαγιαστές των πανεπιστημιακών μας τμημάτων ή δεν κάνουμε τίποτα για να τα έχουμε καλά με όλους!

Ενώπιον του Λαού του Πϋργου σου λέω τούτο :  Μη διανοηθείς να παραχωρήσεις του κτήριο που στεγάζεται το σφαγιασθέν από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη  Τμήμα Μουσειολογίας, γιατί θα είναι ευθεία προδοσία και πισώπλατη μαχαιριά στους Αγώνες που έγιναν μέχρι τώρα, για να παραμείνουν στον Πύργο η Μουσειολογία και στην Αμαλιάδα η Γεωπονία…!!!

Άμα θέλει ο Συρίγος και οι διάφοροι παρατρεχάμενοι αποκούμπια της Δεξιάς κατάστασης, να ιδρύσουν, όπως διατείνονται, Δημόσιο ΙΕΚ, να  πάνε να βρουν αλλού κτήριο να το στεγάσουν.  Επιτέλους είναι η ώρα να εξεγερθεί τούτος ο τόπος, που άλλοι τον δουλεύουν και άλλοι τον χαϊδεύουν…!!!  Το δημοτικό μας κτήριο που έχουμε στη Ρήγα Φεραίου, να παραμείνει ως έχει και όταν με το καλό έρθει με την Απλή Αναλογική μια άλλη Κυβέρνηση, να αποκτήσουμε ξανά τα τμήματά μας!

Σε δύο μήνες, είπε ο σφαγέας ότι θα έρθει ξανά στον Πύργο!  Εσύ Δήμαρχε, δεν μπορείς να του κλείσεις κατάμουτρα την πόρτα…  Όμως μην του παραδώσεις Γην και Ύδωρ!  Θα είναι μεγάλη προδοσία!

Δημοσιογράφος Αντρέας ΑΥΓ. Καπογιάννης – ΑΝΚ


Ροή