Ο πρώην Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος για το κάμπινγκ Κουρούτας

Ημερομηνία: 18-12-2021

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ”

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ

 

Οι εξελίξεις για το κάμπινγκ της Κουρούτας δυστυχώς μας πρόλαβαν αντί να τις προλάβουμε. Ο κύριος Λυμπέρης, παρά τις υποσχέσεις του και τις ομόφωνες αποφάσεις στα δύο τελευταία Δημοτικά Συμβούλια άφησε και αυτή, την ύστατη ευκαιρία, να πάει χαμένη.

Πλέον, ο Δήμαρχος Ήλιδας είναι υπόλογος για οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη, αφού άφησε να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός και μετά (!) να καταθέσει τις προτάσεις του Δήμου μας, όπως και να συναντηθεί με τα στελέχη της ΕΤΑΔ.

Η λύση που πρέπει να δοθεί στο ζωτικής σημασίας ζήτημα του κάμπινγκ της Κουρούτας είναι πολιτική και δεν χωράει αστερίσκους. Το κάμπινγκ ανήκει στο λαό της πόλης και σε αυτόν πρέπει να παραμείνει.

Εμείς, έγκαιρα, από τον Σεπτέμβριο του 2020 ζητούσαμε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες. Όμως για 15 ολόκληρους μήνες υπήρχε απραξία, η οποία εκλαμβάνεται και ως ανικανότητα του δημάρχου, να διαχειριστεί τα σοβαρά ζητήματα της πόλης.

Το ίδιο συνέβη και με τις πανεπιστημιακές σχολές, όπου ο Δήμαρχος αντί να θέσει τα ζητήματα στη διάστασή τους, χαριεντίζονταν με τον αρμόδιο υφυπουργό κύριο Συρίγο. Το ίδιο συνέβη και με το νοσοκομείο, όπου στην ουσία οι εξελίξεις μας έπιασαν στον ύπνο και σήμερα έχει κλείσει, ενώ έχουν μεταφερθεί το προσωπικό και σημαντικές υποδομές σε άλλες νοσηλευτικές μονάδες.

Κύριε Δήμαρχε, από αυτή τη θητείας σας θα έχουν να θυμούνται οι συμπολίτες μας ότι, παραλάβατε μία πόλη με τις βασικές υποδομές δεδομένες, έπειτα από κοπιώδεις δικές μας προσπάθειες και στο τέλος θα παραδώσετε υποδομές Κοινότητας!

Η τετραετία σας είναι χαμένη, ωστόσο, έστω και την ύστατη στιγμή προσπαθήστε να μην χαθούν άλλες βασικές υποδομές ανάπτυξης για την περιοχή μας!


Ροή