Ο νέος επικεφαλής Χρήστος Χαλαζιάς του Π.Σ. του Πράσινου Κινήματος

Ημερομηνία: 03-10-2021
 

Ο Χρήστος Χαλαζιάς ανέλαβε νέος επικεφαλής του Πολιτικού Σχεδιασμού του Πράσινου Κινήματος

 

Το Πράσινο Κίνημα έχει τη μεγάλη χαρά να ανακοινώσει ότι νέος επικεφαλής του Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος αναλαμβάνει ο σπουδαίος συγγραφέας και πολιτικός αναλυτής Χρήστος Χαλαζιάς.
Οι Συμπρόεδροι του Πράσινου Κινήματος Ρία Ακρίβου και Κώστας Καλογράνης σε κοινή δήλωσή τους τόνισαν: «Το Πράσινο Κίνημα, σήμερα, βρίσκεται στην πραγματικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι επικεφαλής του Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος αναλαμβάνει ο εξαιρετικός συγγραφέας και εύστοχος πολιτικός αναλυτής Χρήστος Χαλαζιάς. Η εμπειρία του, οι γνώσεις του και η μεθοδικότητά του είναι το καλύτερο “διαβατήριο” για να φέρει με επιτυχία εις πέρας το κρίσιμο έργο του. Αξίζει να θυμίσουμε ότι το 2000 ο Χρήστος Χαλαζιάς έγραψε το βιβλίο “Ο Άνθρωπος στο Περιβάλλον” φωτίζοντας τα περιβαλλοντικά ζητήματα σε μία εποχή που σε καμία περίπτωση δεν είχαν αναδειχθεί επαρκώς».

Από την πλευρά του ο κ. Χρήστος Χαλαζιάς δήλωσε για τα νέα του καθήκοντα: “Αναλαμβάνω τα νέα μου καθήκοντα ως επικεφαλής του Πολιτικού Σχεδιασμού στο Πράσινο Κίνημα με ιδιαίτερη τιμή και πολύ όρεξη για δουλειά. Ευχαριστώ τους Συμπροέδρους για την συνεργασία και θέλω να στείλω το μήνυμα ότι το Πράσινο Κίνημα θα μπορέσει να αναιρέσει το σημερινό κατεστημένο με περιβαλλοντικές και πατριωτικές προτάσεις. Θα αγωνιστούμε για μία καλύτερη ζωή ΟΛΩΝ των Ελλήνων. Στόχος μας είναι να ανατρέψουμε το γηρασμένο πολιτικό κατεστημένο της χώρας και θα αγωνιστούμε για αυτό. Καλή αρχή…»


Ροή