Ο Ηλείος Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Γ. Νικολακόπουλος εθιμοτυπικά στον Δεσπότη

Ημερομηνία: 20-01-2022

Η επίσκεψη μετά την ανανέωση της θητείας του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού κ. Δημήτρη Γεωργ. Νικολακόπουλου στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανό

 

 

Την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού , Εθελοντισμού και Ολυμπισμού κ. Δημήτρη Γεωργ. Νικολακόπουλου, στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Γερμανό , μετά την ανανέωση της θητείας του κ. Αντιπεριφερειάρχη , στον οποίο και ευχήθηκε ο κ. Γερμανός γόνιμη και εποικοδομητική θητεία για το επόμενο χρονικό διάστημα προς όφελος των πολιτών της Ηλείας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Επιπλέον συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν την εξέλιξη της πανδημίας στον νομό,  καθώς και την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμβολή όλων των φορέων στην παρότρυνση των πολιτών για εμβολιασμό ώστε να αντιμετωπιστεί το τελευταίο στάδιο διασποράς του ιού.

Επίσης η συζήτηση κινήθηκε γύρω από την συνεργασία της Μητρόπολης και της Περιφέρειας σχετικά με σημαντικά έργα που αφορούν την Μητρόπολη Ηλείας, όπως γραφειοκρατικές εκκρεμότητες που υπάρχουν σχετικά με την ανέγερση του Ναού του Αγίου Χαραλάμπους στον Πύργο αλλά και τη βελτίωση πρόσβασης οδών προς τις Ιερές Μονές Μαρίτσας και Αγίου Νικολάου Σπάτα στην επίλυση των οποίων , όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης, θα συνδράμει αποφασιστικά ώστε να διευθετηθούν στο άμεσο προσεχές χρονικό διάστημα.

*** Τέλος συζητήθηκε μια μελλοντική συνεργασία ανάμεσα στο Γραφείο Αθλητισμού της Μητρόπολης και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

 

 


Ροή