Ο Δήμος Πύργου μοίρασε δώρα στα παιδιά ορεινών και πυρόπληκτων περιοχών

Ημερομηνία: 03-01-2022

Παιχνίδια και γλυκά στα παιδιά των ορεινών και πυρόπληκτων περιοχών  από τον Δήμο Πύργου

Μοιράστηκαν 430 πρωτοχρονιάτικα δώρα

 

 

Για άλλη μια χρονιά ο Δήμος Πύργου έδειξε την ευαισθησία του και πνεύμα αλληλεγγύης  και βρέθηκε κοντά σε δεκάδες παιδάκια των ορεινών και πυρόπληκτων περιοχών με δώρα και γλυκίσματα. Σταθερός στις αξίες της προσφοράς, της αλληλεγγύης ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος διοργάνωσε μια μεγάλη αποστολή χαράς στα παιδιά για τις γιορτινές μέρες.

Οι αντιδήμαρχοι Αντρέας Βγενόπουλος και Γιάννης Πλεμμένος, με συνεργάτες του δήμου Πύργου επισκέφτηκαν δεκάδες χωριά και μοίρασαν σε συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων 430 σακούλες γεμάτες….εκπλήξεις! Με τη χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, τα παιδιά πήραν τα δωράκια τους ενώ τόσο οι πρόεδροι των κοινοτήτων όσοι και οι δημότες δέχτηκαν αυτή τη χειρονομία με μεγάλη ικανοποίηση ανταλλάσσοντας ευχαριστίες και ευχές.

**  «Ψυχή» της δράσης, η οποία ξεκίνησε από πέρυσι, ήταν για άλλη μια φορά η άμισθη σύμβουλος του δήμου κ. Φλώρα Παπαγιαννάκη, η οποία μαζί με τα δώρα έστειλε όλη της την αγάπη και ευχές για υγεία και καλή πρόοδο στα παιδιά.

**  Αξίζει να σημειωθεί ότι όλο αυτό το εγχείρημα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την πολύ σημαντική συμβολή των: Χρήστου Μπεβούδα  A.B. Food Market, Γιάννη Γιαννακόπουλου-Clear Net,  Παν. Κινινή ΠΙΚ ΑΕΒΕ, Εστιατορίου «Πιπερίτσα», «Μπουκέτο Μπαλόνια», Νίκου Άγριου , Parea Café και Μαριάννας Σταθοπούλου.

**  Δημότες που έχουν αναπτύξει μια γερή «αλυσίδα» εθελοντισμού και αλληλεγγύης με τον Δήμο Πύργου που στηρίζουν πάντα κάθε προσπάθεια και δράση συνεισφοράς στον συνάνθρωπο.

 


Ροή