ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ (7 & 8/5/2022) ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

Ημερομηνία: 06-05-2022

Το  1ο  Pyrgos  run αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή

 

 

Συνέντευξη τύπου έλαβε χώρα προχθές Τετάρτη 4/5 το μεσημέρι,  στο Συνεδριακό Κέντρο του  Διοικητηρίου ΠΕ Ηλείας,  εν όψει του 1ου Pyrgos Run , το οποίο αποτελεί πλέον γεγονός και θα λάβει χώρα ΑΎΡΙΟ Σάββατο 7/5/2022  και την  Κυριακή 8 Μαΐου 2022,  στην πόλη Πύργου. Το παρόν έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Εθελοντισμού και Ολυμπισμού κ. Νικολακόπουλος Δημήτρης του Γεωργίου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αργυρόπουλος Ιωάννης , ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Εθελοντισμού Πλεμμένος Ιωάννης , ο Υπεύθυνος Οργανωτικής Επιτροπής και αγώνων δρόμου Παυλόπουλος Παναγιώτης και ο Σκαρτσιάρης Κωνσταντίνος μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Run.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού , Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρης Γ. Νικολακόπουλος καλώς όρισε το 1ο Pyrgos Run.   Μια πρωτοβουλία που ευχήθηκε να εδραιωθεί ως θεσμός και για τα επόμενα χρόνια χαράζοντας τον δρόμο και για νέες δράσεις και αντίστοιχες πρωτοβουλίες που προάγουν τον Αθλητισμό και φέρνουν κοντά όλους τους θεσμούς της πόλης μας για συνεργασία και ευγενή άμυλα. Ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την δράση τον Δήμο Πύργου , την οργανωτική Επιτροπή καθώς και τους χορηγούς και προσκάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την πρωτοβουλία αυτήν με την συμμέτοχη του.

Με την σειρά τους και ο κ. Ιωάννης Αργυρόπουλος , ο κ. Πλεμμένος Ιωάννης , ο κ. Σκαρτσιάρης Κωνσταντίνος και ο κ. Παυλόπουλος Παναγιώτης εξέφρασαν τις ευχαριστίες στους στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και στον κ. Νικολακόπουλο καθώς και στον Δήμο Πύργου και σε όποιους στάθηκαν αρωγοί στην πραγματοποίηση της δράσης αυτής. Τόνισαν της σημαντικότητα της πρωτοβουλίας αυτής και την επιθυμία για την εδραίωση της στα δρώμενα της πόλης μας.

Στη συνέντευξη συμμετείχε επίσης ο γυμναστής προπονητής κ. Θεόδωρος Βαγγόπουλος.

Τέλος έγινε αναφορά και στο πρόγραμμα του διημέρου το οποίο θα είναι διαθέσιμο και στο διαδίκτυο . Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων θα πραγματοποιηθούν στον οριοθετημένο χώρο της Κεντρικής Πλατείας, όπου θα βρίσκονται και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της Διοργάνωσης.

Σάββατο 7 Μαΐου 2022

  • 19:00 – 21:00 Γραμματεία Αγώνων (Εγγραφές – Πληροφορίες)
  • 19:00 – 20:30 Athletic Kids

Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Εκκινήσεις:

  • Αγώνα Δρόμου 1 χλμ: 11:00 – για παιδιά δημοτικού
  • Αγώνα Δρόμου 2 χλμ.: 11:15 – για παιδιά γυμνασίου-λυκείου
  • Αγώνα Δρόμου 4 χλμ.: 11:30 – για ενήλικες

Απονομές:

  • 12:30 – 13:00

 


Ροή