Μετά από δύο χρόνια απουσίας και πάλι ανοίγει αυλαία το **Κερνάμε Ελλάδα**!!

Ημερομηνία: 07-05-2022

Το Επιμελητήριο Ηλείας στηρίζει το <<Κερνάμε Ελλάδα>>

Τι είπαν στη συνέντευξη Τύπου Νικολούτσος και Βασιλόπουλος

 

 

Μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας συναντιόμαστε και πάλι σήμερα, με το <<Κερνάμε Ελλάδα>>,  για να συνεχιστεί μια επιτυχημένη εκδήλωση, που έχει καταστεί θεσμός και έχει γίνει σημείο αναφοράς για την προώθηση των τοπικών μας προϊόντων.

Τα πιο πάνω τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Κώστας Νικολούτσος , στη συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε χθες Παρασκευή 6 Μαϊου, μαζί με τον θεσμικό Αντιπεριφερειάρχη επί αγροτικών ζητημάτων κ. Θεόδωρο Βασιλόπουλο. Ο κ. Νικολούτσος τόνισε επίσης και τα εξής :

Αποφασίσαμε με Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βασιλόπουλο, καθώς και με τον Δήμο Ήλιδας,  να ξανακάνουμε το <<Κερνάμε  Ελλάδα>>, στον μεγάλο εκείνο χώρο του Κλειστού Αθλητικού Κέντρου Αμαλιάδας. Πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός με πολλά οφέλη για τον τόπο μας. Ήδη φιλοξενούμε πολλές επιχειρήσεις από την Ηλεία.  Και με την γευσιγνωσία και με την έκθεση άλλων προϊόντων θα διοργανώνουμε πλέον κάθε χρόνο το <<Κερνάμε Ελλάδα!  Σας περιμένουμε λοιπόν το τριήμερο 13, 14 και 15 Μαϊου, στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο της Αμαλιάδας, κατέληξε ο κ. Νικολούτσος!

Στη  συνέχεια το λόγο πήρε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θέόδ. Βασιλόπουλος, ο οποίος με τη σειρά του επεσήμανε ότι μετά από δύο χρόνια συνεχίζουμε αυτό τον ωραίο θεσμό. Σε συνεργασία και με το Επιμελητήριο Ηλείας εποδοώκουμε όπως το <<Κερνάμε Ελλάδα>>,  να γίνει ένας σημαντικός θεσμός και σημείο αναφοράς!  Βασικός μας στόχος είναι, συνέχισε ο κ. Βασιλόπουλος,  η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων όλης της περιοχής μας και κυρίως να δπθεί μια σημαντική ώθηση στον πρωτογενή τομέα.

Καταλήγοντας ο κ. Βασιλόπουλος είπε ότι φέτος στο <<Κερνάμε  Ελλάδα>>  συμμετέχουν παραγωγοί προϊόντων, μεταποιητές, διάφοροι έμποροι και σεφ από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων. Να σημειωθεί ότι το Σάββατο 14 Μαϊου 2022, θα γίνει και μια ξεχωριστή εκδήλωση για την μέλισσα, λόγω και του γεγονότος ότι εκείνη την ημέρα γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας.

 

Ρεπορτάζ του Αντρέα ΑΥΓ. Καπογιάννη – ΑΝΚ

 


Ροή