Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος (Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2021) του *ΝΟΥΜΑ*

Ημερομηνία: 24-12-2021

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ  <<ΝΟΥΜΑ>>

 

 

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος  175 του  <<ΝΟΥΜΑ>>  (Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2021)  της Επιθεώρησης Τέχνης  Γραμμάτων &  Πνευματικού Προβληματισμού, που διευθύνει ο δημοσιογράφος και λογοτέχνης Γιάννης Νικολόπουλος.

Και σε αυτό το τεύχος, όπως και σε όλα τα προηγηθέντα, ο αναγνάωστης έχει να διαβάσει πληθώρα κειμένων, περιεκτικών αλλά ουσιαστικών, σε κάθε τομέα λογοτεχνικής ή φιλοσοφικής δημιουργίας, πνευματικού προσανατολισμού και ελεύθερου στοχασμού.  Άλλωστε στις σελίδες του  <<ΝΟΥΜΑ>>  φιλοξενούνται μεγάλοι στοχαστές  Έλληνες και άλλων εθνικοτήτων. Ποικίλη ύλη και άκρως ενδιαφέρουσα, που τέρπει ψυχικά τον οποιονδήποτε αναγνώστ.  Στις πλούσιες σελίδες του <<ΝΟΥΜΑ>> φιλοξενούνται επίσης κείμενα Ηλείων δημιουργών, όπως του μεγάλου διηγηματογράφου Ανδρέα Καρκαβίτσα, διαφόρων Ηλείων ποιητών και μουσικών δημιουργών, όπως ο μουσικοσυνθέτης μας Ηλίας Ανδριόπουλος.

Σε αυτό το τεύχος δημοσιεύεται επίσης ένα ωραίο πεζογραφικό κείμενο του Διευθυντή του <<ΝΟΥΜΑ>>  Γιάννη Νικολόπουλου, με τον τίτλο  <<Η Πρωτοχρονιά του Αλεξανδρου>>.

Η Εφημερίδα μας εύχεται καλή διαδρομή σε αυτή την τόσο καλή προσπάθεια που συντελείται στα Γράμματα και τα πνευματικά δρώμενα του τόπου μας!

ΑΝΚ

 


Ροή