Καταγγελία από ΟΑΣΗ και ΣΕΠ

Ημερομηνία: 04-11-2021

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγέλλουμε τα επανειλημμένα τηλεφωνήματα της Ελληνικής Αστυνομίας στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Πυρόπληκτων Ν. Ηλείας Θανάση Βομπίρη. Από πού και ως που πρέπει να δώσουμε λογαριασμό πόσοι θα πάμε στην Αθήνα, από πού θα φύγουμε και άλλα τέτοια. Μήπως τους έπιασε ο καημός να μας ανοίξουν το δρόμο να έχουμε εύκολή πρόσβαση στην Αθήνα;

Θυμόνται πολύ καλά οι αγρότες του νομού μας τι εμπόδια τους έβαζε η αστυνομία σε παλιότερες πανελλαδικές συγκεντρώσεις για να φτάσουν στην συγκέντρωση. Προσπάθησαν να στήσουν διασπαστικό συλλαλητήριο μια μέρα πρίν βλέπουν ότι δεν τους βγαίνει και ακολουθούν την μέθοδο της τρομοκρατίας τώρα; Είναι μακριά νυχτωμένοι. Περισσότερο μας πεισμώνουν.

Τους το κάνουμε ξεκάθαρο ότι οι φόβοι τους θα επιβεβαιωθούν. Το συλλαλητήριο του Σαββάτο θα στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στη κυβέρνηση πως αν δεν πάρει άμεσα μέτρα ΤΩΡΑ, αν δεν ικανοποιήσει μέχρι και το τελευταίο μας αίτημα εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μαζικά και οργανωμένα.

Τους λέμε από τώρα αν η κυβέρνηση δεν δώσει απαντήσεις το Σάββατο θα προχωρήσουμε σε κινητοποίηση και στο νομό μας τις επόμενες μέρες.

Η απάντηση που πρέπει να δώσουν οι αγρότες και οι πυρόπληκτοι του Νομού μας  είναι η μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο.

Να διεκδικήσουμε:

  • Άμεσα αποζημιώσεις.
  • Κατώτερες εγγυημένες τιμές στα αγροτικά προϊόντα ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή στη σταφίδα που μας την παίρνουν κοψοχρονιά.
  • Αντιπλημμυρικά έργα.

 

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ- ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΟΣ ΜΑΣ

Όλοι το Σάββατο στο συλλαλητήριο στην Αθήνα. Αναχώρηση λεωφορείων 6:30 π.μ. από Πύργο και Αμαλιάδα


Ροή