Άρθρο του ΑΝΚ : Κανονική Αποικία των ΗΠΑ η Ελλάδα!

Ημερομηνία: 14-10-2021

Είμαστε λοιπόν από καιρό αποικία των Αμερικανών?

Οι άνθρωποι που τους ψήφισε ο Ελληνικός Λαός παρέδωσαν σήμερα 14 Οκτωβρίου 2021 ολοκληρωτικά και επ΄ αόριστον τη χώρα στις ΗΠΑ, μη λαμβάνοντας ούτε <<πινάκιον>>  φακής!  Και όλα αυτά 200 χρόνια από την Εθνεγερσία!

Όπως ακριβώς το είχα επισημάνει στα άρθρα μου, όσον αφορά την ελληνοαμερικανική συμφωνία της ντροπής και υποταγής στα αμερικανικά συμφέροντα, έτσι και ακριβώς έγιναν και επαληθεύτηκα πλήρως , με όσα ακολούθησαν  την υπογραφή της αέναης υποδούλωσης στον big brother νταβατζή, με την μοναδική σε ολόκληρο τον Κόσμο <<σύμβαση>>, όπου το ένα μέρος, η Ελλάδα, παραδίδει στο έτερο μέλος, τις ΗΠΑ, και νέα παρθένα εδάφη για στρατιωτικές βάσεις, ενώ το άλλο συμβαλλόμενο μέλος η Ελλάς  αντί για <<αντισταθμιστικά>> οφέλη, δεν παίρνει το παραμικρό! Ακόμα και ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου, που διαμένει μόνιμα στην Αμερική και καλύπτει τα ρεπορτάζ και με αναλύσεις,  για τα διαλαμβανόμενα στην Αμερικανική πρωτεύουσα, αναρωτήθηκε, αν με τη συμφωνία αυτή η Ελλάδα  <<αγόρασε>>  κάτι!

Πώς είναι δυνατόν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις και η τωρινή, να παραδίδουν έδαφος ελληνικό σε μία ξένη χώρα, από την οποία ούτε σύγχρονες φρεγάτες έχουν δώσει, ούτε τα περίφημα αεροσκάφη F-35 έχουν δώσει, αλλά και ούτε ποτέ στον αιώνα τον άπαντα δεσμεύτηκαν γραπτώς ότι θα προστατεύσουν την Ελλάδα σε περίπτωση που η Τουρκία εφαρμόσει το casus belli, από τη στιγμή που δικαιούμαστε νομιμότατα να επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα στα 12 ν. μ.  Αυτές όλες τις διαδικασίες και τις ταπεινωτικές προς τις ΗΠΑ συμπεριφορές της χώρας μας τις γνωρίζει πολύ καλά η Τουρκία, γι΄ αυτό και μας περιγελά και μας ειρωνεύεται και μας περιπαίζει με την ανοχή όχι μόνο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, αλλά δυστυχώς και της ΕΕ, κάτι που ανάγκασε τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, να επικρίνει την ηγεσία της ΕΕ, για την όλη στάση της απέναντι στα ελληνοτουρκικά!

Εκτός από την άκρως δουλοπρεπή υπογραφή που έθεσε ο κ. Δένδιας, σε μια συμφωνία <<παράδοσης>> της χώρας στις ΗΠΑ, ως να είναι Αποικία των Αμερικανών, η οποία μετά τα 5 χρόνια θα έχει μόνιμη ισχύ και με πρόβλεψη να παραχωρηθούν εδάφη και ελληνικών νησιών, να μας αποδείξουν ειλικρινά ποιο είναι τώρα και ποιο θα είναι για το μέλλον το όφελος της Ελλάδας… Με λίγα λόγια ντι παίρνουμε εμείς ως αντάλλαγμα, σε όλες αυτές τις παραχωρήσεις μας προς τις ΗΠΑ? Να φέρει η Ελληνική Κυβέρνηση στη Βουλή την επιστολή του Αμερικανού ΥΠΕΞ κι εκεί να <<ξεσκονιστεί>> ένα προς ένα όσα έχει γράψει και να διαβαστεί μία προς μία όλη η <<διπλωματική>> διατύπωση του κειμένου της εν λόγω επιστολής!

Γενικότερα τίθεται και το θέμα, αν για την παράδοση εδάφους προς τρίτη χώρα απαιτείται μόνο η απόφαση της εκάστοτε κυβέρνησης και με έγκριση απόν τη Βουλή ή αν ένα τόσο σοβαρό ζήτημα πρέπει να τεθεί στην έγκριση του ίδιου του Λαού! Τίθεται και ένα άλλο ζήτημα που έχει να κάνει με την ηθική διάσταση, καθότι οι παραχωρήσεις αυτές των ελληνικών εδαφών προσφέρονται σε μία αιμοσταγή χώρα, που έχει στο ενεργητικό της διαπράξει θηριωδίες με εκατομμύρια νεκρούς, από το Βιετνάμ μέχρι και σήμερα!

Παρότι βγάλατε στο σφυρί την Ελλάδα, 220 χρόνια μετά την Εθνεγερσία, δεν είχατε το ελάχιστο εθνικό φιλότιμο, να ζητήσετε από τον <<νταβατζή>> σας, να εμποδίσει με κάθε τρόπο την Τουρκία, να κάνει πράξη το casus belli, ασκώντας η χώρα μας το νόμιμο δικαίωμά της, που πηγάζει από το Δίκαιο της θάλασσας και την σύμβαση του ΟΗΕ, να επεκτείνει δηλαδή τα χωρικά της ύδατα στα 12 ν. μ.  Μια και ούτε αυτό το δικαιότατο και νομιμότατο αίτημα δεν τολμήσατε να θέσετε στους γκαουλάιτερ πάτρονές σας, είναι πλέον ηλίου φαεινότερο ότι δεν πρόκειται η πατρίδα μας να κάνει αυτό που απόλυτα δικαιούται!

Είστε υπόλογοι για όλα αυτά κύριοι της Κυβέρνησης, καθώς και οι προηγούμενοι που κυβέρνησαν και συνομολόγησαν συμφωνίες ταπεινωτικές  για τη χώρα μας, που την κατέστησαν τελικά Αποικία των ΗΠΑ…  Δεν θα παραγραφεί τίποτα απ΄΄ όλα αυτά όσα χρόνια και αν περάσουν…

Τώρα όσο για την πλήρως διαστρεβλωμένη εικόνα που παρουσιάζουν προς τα έξω, όλοι οι εμπλεκόμενοι, το είχαμε κι αυτό επισημάνει στα άρθρα μας και επαληθευτήκαμε πλήρως και σε αυτό…  Μία συσκότιση της πραγματικότητας επιχειρούν ασμένως κυβερνητικοί παράγοντες, η δημόσια ΕΡΤ και τα ιδιωτικά κανάλια.  Τώρα βέβαια λέτε τα μεγάλα λόγια, μια και προφανώς οι ΗΠΑ και η ΕΕ θα ζήτησαν από την Τουρκία να <<παγώσει>> προς το παρόν τις <<περαντζάδες>> της  στο Αιγαίο…  Αλλά δεν θα αργήσουν οι δυσάρεστες εκπλήξεις, όταν η Τουρκία <<ολοκληρώσει>> τα σχέδιά της στην Κύπρο και επιστρέψει στο Αιγαίο…  Να σας δω τι θα λέτε, όταν ξανακουστούν αυτά τα φαιδρά περί <<γαλάζιας πατρίδας>> από την Τουρκία και κυρίως, αν κάνει πράξη την μονομερή εκ μέρους της ανακήρυξη της τουρκικής ΑΟΖ…!!!  Εκεί θα γελάσει κάθε πικραμένος, που έλεγε και η αείμνηστη μάνα μου!  Ακόμα χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα, αν τελικά οι ΗΠΑ δώσουν στην Τουρκία τα αναβαθμισμένα αεροσκάφη F-16!!

Αλλά και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει τεράστια ευθύνη, που <<εξαφανίστηκε>> από το προσκήνιο και δεν έχει αρθρώσει λέξη, για την άθλια αυτή ελληνοαμερικανική συμφωνία!  Το στόμα του το άνοιξε μόνο για την ελληνογαλλική συμφωνία!

 

Δημοσιογράφος Αντρέας  ΑΥΓ.  Καπογιάννης


Ροή