Η ρέκτης Πρόεδρος της Κοινότητας Μέλισσας και τα μέτρα πρόληψης εν όψει χειμώνα

Ημερομηνία: 14-09-2022

 

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΛΙΣΣΑΣ …Μέτρα πρόληψης εν όψει του χειμωνα

 

 

Συνεργεία της Π.Ε.  Ηλείας συνεχίζουν τις εργασίες στον περιφερειακό άξονα της Κοινότητας Μέλισσας του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης, οι οποίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν καθαρισμό  φρεατίων και ερεισμάτων του δρόμου και αποξήλωση της άγριας βλάστησης, προκειμένου να εξασφαλιστεί η απόλυτη και ασφαλής διέλευση των  οχημάτων.

Επιπλέον μέσω αυτών των εργασιών, οι οποίες αποτελούν βασικό αίτημα των κατοίκων της Μέλισσας, θωρακίζεται η ευρύτερη περιοχή, ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα καταστροφών του παρελθόντος, όπως οι πλημμύρες που έπληξαν την Κοινότητα το Δεκέμβριο του 2021.

Η ρέκτης πρόεδρος κ. Αλεξάνδρα Λυκοκανέλλου επισημαίνει: <<Ευελπιστούμε με όλες αυτές τις παρεμβάσεις να καταφέρουμε να διασφαλίσουμε τις καλλιέργειες, τα ζώα των συμπολιτών μας και γενικότερα τις περιουσίες τους και να τους εξασφαλίσουμε καλύτερη ποιότητα ζωής και κυρίως ασφάλεια. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον αντιπεριφερειάρχη κ Β. Γιαννόπουλο, και την διευθύντρια τεχνικών υπηρεσιών της Περιφερειακής ενότητας Ηλείας,κ Παναγιωτοπούλου για την άριστη και αποτελεσματική συνεργασία>>!


Ροή