Η Μαργαρίτα Δεβερίκου – Μουρελάτου υποψ. Βουλευτής του *ΕΝΩΝΩ* αύριο στα πάτρια

Ημερομηνία: 05-08-2022

Το στέλεχος του κόμματος <<ΕΝΩΝΩ>>  Μαργαρίτα Δεβερίκου – Μουρελάτου έρχεται αύριο Σάββατο στον Πύργο και θα δεχτεί στο πολιτικό της γραφείο στη Σπιάντζα

 

 

Συμβολική μέρα διάλεξε η αγαπητή με καταγωγή από τη Μάνη  κ. Μαργαρίτα Δεβερίκου – Μουρελάτου, για να κάνει έναρξη του προεκλογικού της αγώνα στα πάτρια εδάφη. Αύριο Σάββατο 6 Αυγούστου 2022, εορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, θα αφιχθεί από την Αθήνα, όπου διαμένει, στον Πύργο, πόλη καταγωγής του συζύγου της,  κάνοντας έναρξη μίας άτυπης προεκλογικής περιόδου. Είναι στέλεχος του κόμματος <<ΕΝΩΝΩ>>, υποψήφια Βουλευτής και υπεύθυνη για την Περιφέρεια Β΄Αθήνας.

Η κ.  Μαργαρίτα Δεβερίκου – Μουρελάτου, παλαιότερα, μαζί με τον αείμνηστο σύζυγό της Χαράλαμπο Μουρελάτο, διέμεναν την καλοκαιρινή περίοδο στη Σπιάντζα. Ο Χαράλαμπος Μουρελάτος υπήρξς Επιθεωρητής Τραπεζών με έδρα τις Βρυξέλλες.

Το πολιτικό στέλεχος του κόμματος  <<ΕΝΩΝΩ>> θα δέχεται για 20 μέρες τους φίλους της και οπαδούς στο πολιτικό  γραφείο της οικίας της,  στην Σπιάντζα, που βρίσκεται δίπλα από τον Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.


Ροή