Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩΣΕ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ…

Ημερομηνία: 31-05-2022

 

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ?

ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ?

Άρθρο του ΑΝΚ

88888888888888888888888888888888
8888888888888888888888888888888
Και οι Γερμανοί αξιωματούχοι και οι Αμερικανοί, που μόνο τη Ρωσία ξέρουν να χτυπάνε με εξοντωτικά μέτρα, τώρα και οι δύο σας περιγελούν, αφού μιλάνε για … “ελληνοτουρκικές διαφορές στη ΝΑ Μεσόγειο”, οι οποίες -λένε- λύνονται μέσω διαλόγου & διπλωματίας…!!!
Τώρα να τους πω καμία χοντρή έξω από τα δόντια βραδιάτικα, δεν είναι σωστό! Αυτοί είναι οι μεγάλοι σας φίλοι κύριε Μητσοτάκη? Να τους χαίρεστε! Να δω τι θα κάνετε τον Ιούλιο, που η Τουρκία θα σεργιανίζει έξω από τα νησιά μας με τα γεωτρύπανά της. Καλά, δεν αντιλαμβάνεται ότι η Ελλάδα κινδυνεύει με ακρωτηριασμό? Η Τουρκία σας ξευτελίζει κάθε μέρα κι εσείς κύριε Μητσοτάκη στέλνετε τον Δένδια πότε στη Σαουδική Αραβία και πότε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα…!!! Για να κάνει βέβαια μια τρύπα στο νερό!
Να το θυμάστε, η Τουρκία θα βρει τον τρόπο να στείλει πάνω από την Ακρόπολη ένα από τα drone που διαθέτει… Και τότε θα γελάσει κάθε πικραμένος, για να θυμηθώ μία φράση της μάνας μου!
Καλά, δεν βλέπετε κύριε Μητσοτάκη ότι οι Γερμανοί, οι Αμερικανοί σας δουλεύουν ψιλό γαζί? Και πού είναι οι φίλοι σας οι Γάλλοι, που τους χρυσοπληρώσατε για τα Ραφάλ, και που μας πρήξατε με δαύτα, για να τα κλειδώσετε τελικά στις αποθήκες? Πού είναι ο Πρόεδρος Μακρόν, άλλοτε λαλίστατος? Αυτός τουλάχιστον δεν έπρεπε ήδη να βγει και να τα βροντήξει στην ηγεσία της Τουρκίας, για όσα λένε και όσα κάνουν σε βάρος της πατρίδας μας? Το έχει βουλώσει το στόμα του, η συμφωνία με τα δισεκατομμύρια έκλεισε και τώρα “άντε γεια “!
Όσο για τους Αμερικανούς και τους Γερμανούς φίλους σας, στους οποίους ξεβρακωθήκατε στην κυριολεξία βγάζοντας την Ελλάδα ως παλλακίδα για ξεπούλημα προσφέροντας Γην και Ύδωρ στις ΗΠΑ παραχωρώντας εδάφη για τις στρατιωτικές τους βάσεις… Και αντί να τους υποχρεώσετε –έναντι όλων αυτών των εθνικών ανομημάτων που διαπράξατε– τουλάχιστον να σας στηρίξουν, ώστε να επεκταθούν νομίμως και βάσει του Δικαίου της Θάλασσας, τα χωρικά μας ύδατα, καθώς επίσης να επέμβουν και να βουλώσουν το θρασύ στόμα του Ερντογάν κι εκείνης της φασιστικής εθνικιστικής νυφίτσας του Αρχιχίταρου Τούρκου Μπακσελί, δεν τους βλέπετε τους φίλους σας, αφεντικά για να ακριβολογούμε, τους Αμερικανούς και τους Γερμανούς, που το έχουν ρίξει στο …”χασαπορσέβικο” και κατά την Ακαδημαϊκή Διάλεκτο παριστάνουν το μαλάκα, αφού και οι ΗΠΑ και η Γερμανία προτείνουν να τα “”βρούμε”” με διάλογο και Διπλωματία? Καλά, πρέφα δεν παίρνετε κύριε Πρωθυπουργέ, ότι δεν σας υπολογίζουν καθόλου και στην πραγματικότητα σας γράφουν στα … (καταλαβαίνετε τι θέλω να πω)!
Τόσες χάρες και εξυπηρετήσεις έχετε κάνει σε αυτούς τους Διεθνείς Αλήτες, σε αυτά τα ερπετά της Οικουμένης, που δεν βάζουν στη θέση του τον επιτιθέμενο Τούρκο, αλλά έρχονται και από πάνω να μας πουν να τα “”βρούμε με διάλογο””!
Αιχμαλωτίσατε πρόσφατα ως δούλοι των ΗΠΑ, το Ιρανικό τάνκερ που δεν είχε Ρωσική Σημαία, αλλά Σημαία του Ιράν… Επομένως διαπράξατε παρανομία, διότι δεν υπήρχε υποχρέωση ένεκα των κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας. Και όμως οι Αμερικανοί αφέντες σάς διεταξαν να τους φορτώσετε το πετρέλαιο, με την αισχρή δικαιολογία ότι με τα λεφτά αυτά το Ιράν θα χρηματοδοτούσε –άκουσον άκουσον– “”τρομοκρατικές οργανώσεις””!! Μέγας είσαι Κύριε, ποιοι τα λένε αυτά? Οι Αμερικανοί τα λένε αυτά, οι μεγαλύτεροι τρομοκράτες της Υφηλίου, για να ληστεύουν ανέτως τις πλουτοπαραγωγικές πηγές άλλων χωρών…!!!
Αλλά το Ιράν δεν είναι σαν εσάς που τρώτε φάπες από την Τουρκία και στέλνετε επιστολές στον ΟΗΕ…!!! Το Ιράν έχει σεβασμό στην έννοια της Εθνικής Ανεξαρτησίας και είναι πραγματικά Ανεξάρτητο Έθνος. Τώρα λογικά αυτό που θα κάνει είναι να μεταγγίσει στις κρατικές δεξαμενές την ίδια ποσότητα πετρελαίου που ληστέψατε από κοινού με τις ΗΠΑ και μετά ντροπιασμένοι και με την ουρά κάτω από τα σκέλια θα πάρετε τα δύο δικά σας τάνκερ αναχωρώντας για Ελλάδα και έχοντας κατά νου εκείνο που λεγόταν στα χρόνια της Κλεφτουριάς : Αν σ’ αρέσει μπάρμπα Λάμπρο, ξαναπέρνα από την Άνδρο!

Άρθρο του δημοσιογράφου Αντρέα ΑΥΓ. Καπογιάννη – ΑΝΚ

88888888888888888888888888888888888888888888888888888888

Ροή