Η ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΛΕΧΑΙΝΩΝ

Ημερομηνία: 16-01-2022

Το Ημερολόγιο  2022

της Ιστορικής Φιλαρμονικής Λεχαινών

που συμπλήρωσε 90 χρόνια ζωής και δράσης!

 

 

Κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες μία πολύ ωραία έκδοση από το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής Λεχαινών, του ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ  2022,  με  24 συνολικά φωτογραφίες.  Στηνεπάνω φωτογραφία διακρίνεται ο Γεώργιος Κατσούφης, που ίδρυσε το 1932 τη Φιλαρμονική Λεχαινώνκαι διεέλεσε πρώτος πρόεδρος αυτής και χρηματοδότης της επί σειρά ετών.  Στην κάτω φωτογραφία διακρίνονται ο διατελέσας Δήμαρχος Λεχαινών Δημήτρης Χατζηγιάννης  και ο κ. Παρασκευάς Κατσούφης, απόγονος του ιδρυτή. Και οι δύο βοήθησαν με όλες τους τις δυνάμεις τη Φιλαρμονική Λεχαινών στις δύσκολες στιγμές στη διαδρομή της πορείας της.

Η Ιστορία δεν είναι μόνο γνώση και ανάμνηση για όσους έζησαν τα γεγονότα…  Είναι το επιφώνημα άξιων ανθρώπων που δρομολόγησαν μία πορεία και χάραξαν μες στην καρδιά της κοινωνίας τον πολιτισμό του λαού μας!   (Ρήση του ΑΝΚ)

Κι εσείς Ηλείοι πολίτες μπορείτε να προμηθευτείτε αυτή την έκδοση του Ημερολογίπυ 2022, που περιλαμβάνει πρόσωπα και εμφανίσεις της Ιστορικής Φιλαρμονικής Λεχαινών από το 1932 έως και το πρόσφατο  2021.  Απευθυνθείτε στο Δ.Σ. και στον ρέκτη Πρόεδρο της Φιλαρμονικής κ. Ανδρέα Μίγκο.  Θα έχετε στα χέρια σας ιστορικές φωτογραφίες κι επίσης θα την ενισχύσετε οικονομικά.

Δημοσιογράφος  ΑΝΚ

*************************************************************************************************************************************

 

 

 

 


Ροή