Γράφω πάντα την Αλήθεια και τα λέω έξω από τα δόντια για όλους! (ΑΝΚ)

Ημερομηνία: 18-12-2021

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ  ΜΕΘ ΕΓΙΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ…

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προδόθηκε από τα λόγια του…

Για ποιο λόγο ο Αλέξης Τσίπρας  (από λάθη τακτικής) δεν μπορεί να γίνει πιστευτός!

 

 

Στο χώρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσηςσυμβα΄λινει το εξής εκπληκτικό :  Όποτε η Κυβέρνηση κάνει ένα μέτριο ή ένα σοβαρό λάθος ή από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό ή από κάποιον Υπουργό του, πάντα ή σχεδόν πάντα θα πεταχτεί ή ένας Πολλάκης ή όπως μόλις προχτές ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος νομίζοντας αφελώς ότι επειδή έτσι έγιναν τα πράγματα, μπορεί να λέει ό,τι θέλεο και μάλιστα να αποκαλεί ευθέως ως <<δολοφόνους>> τους Βουλευτές της ΝΔ…!!!  Δυστυχώς δεν λειτούργησε στο μυαλό του, αυτό που ευρύτατα λέει η γνωστή λαϊκή έκφραση  <<κοντά στο νου και η γνώση>>! Όσο τώρα και αν επιμένει δεν έχει δίκιο…  Και ο Αλέξης Τσίπρας είπε <<για εγκληματική αμέλεια της Κυβέρνησης>>,  αλλά η διαφορά είναι τεράστια και δεν είναι ουδόλως ηθικά και πολιτικά μεμπτό, όπως στην περίπτωση Κουρουμπλή, που τους αποκάλεσε όλους  <<δολοφόνους>> και κατ΄αυτό τον τρόπο ανέτρεψε όλο το σε βάρος της Κυβέρνησης κλίμα, που ήταν σε βάρος προσωπικά του ίδιου του κ. Μητσοτάκη!

Θα πω με όλη την ειλικρίνειά μου και εντιμότητά μου, στοιχεία που με συνοδεύουν σε όλη τη δημοσιογραφική μου πορεία, ότι ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης  προδόθηκε από μόνος του και όσο και αν πασχίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Οικονόμου, που έχει <<εκπαιδευτεί>>  στην τέχνη της προπαγάνδας από τον επικοινωνιολόγο Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο, να πείσει ότι δεν ήξερε και ότι δεν είχε ιδέα ο Πρωθυπουργόε, δεν πείθει με τίποτα, παρά τον στόμφο και την <<προπόνηση>> που έκανε για να δείχνει πιστευτός!

Ο κ. Μητσοτάκης, λοιπόν, πριν σκάσει η βόμβα μεγατόνων  της  επιστημονικής μελέτης των Τσιόδρα – Λύτρα,  που  πρωτοδημοσιεύθηκε σε Σκανδιναβικό έντυπο, είχε πει το εξής αντιεπιστημονικό ανοσιούργημα ότι υπάρχει η ίδια  θνητότητα και εντός και εκτός ΜΕΘ…!!! Αυτό είχε πει στα ΜΜΕ παρεμβαίνοντας μετά τις αναφορές για τις ΜΕΘ του προέδρου των εργαζομένων νοσηλευτών στα Νοσοκομεία!

Εκτός τούτου, ο έτερος της σύνταξης της εν λόγω μελέτης επιτήμονας κ. Λύτρας είπε κατηγορηματικά ο άνθρωπος ότι από τον Μάιο του 2021 <<είχαμε ενημερώσει για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ σε *** ανώτατο επίπεδο ***  για τους θανάτους διασωληνωμένων εκτός ΜΕΘ>>!!!  Με αυτά τα λόγια ο εκ των συντακτών της σχετικής μελέτης φωτογράφιζε σαφώς τον ίδιο τον πρωθυπουργό και όχι βέβαια κάποιον  ,,,κλητήρα!  Αυτή είναι δυστυχώς η πραγματικότητα!  Και η βασική αιτία που έγινε όλος αυτό ο κακός χαμός έχει να κάνει με την σκληρή και απάνθρωπη νεοφιλελεύθερη ιδεολογία του κ. Μητσοτάκη και φυσικά της ΝΔ, για χάρη της προστασίας των ιδιωτών επιχειρηματιών κλινικαρχών ΜΕΘ…!!! 

Τώρα όσον αφορά την περίπτωση Κουρουμπλή, δεν ήταν άδικη η διαγραφή του, αλλά για λόγους δικαιοσύνης να επισημάνουμε ότι πολύ χειρότερα είχε εκφραστεί ο αλήστου μνήμης Υπουργός  των  …Εξαρχείων Μιχάλης  <<Μαυροχοϊδης>>  (Χρυσοχοϊδης),  που είχε πει το φοβερό ότι  <<ο ΣΥΡΙΖΑ έκαψε 100 ανθρώπους στο Μάτι>>!!! 

Να εξηγήσω τώρα κατά την προσωπική μου άποψη, το λόγο που ο Αλέξης Τσίπρας δεν γίνεται πιστευτός από την Κοινή Γνώμη.  Για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχει πιάσει ακόμα ο άνθρωπος τον  <<σφιγμό της κοινωνίας>>  και κάνει αντιπολίτευση ως οι αντιλήψεις του κόσμου να έχουν μείνει στη 10ετία του ΄90! Δηλαδή όταν κάθε τόσο και λιγάκι βγαίνει ο κ. Τσίπρας και καταγγέλλει ή καταδικάζει ή και καυτηριάζει σχηματικά καθ΄υπερβολήν για ψύλλου πήδημα το ένα και το άλλο, τότε όταν θα έρθει το μεγάλο θέμα, όπως στην προκειμένη περίπτωση οι φοβερές αποκαλύψεις των Τσιόδρα – Λύτρα (γιατί εκτός ΜΕΘ πέθαναν πολλοί άνθρωποι), ούτε ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά ούτε και οι στενοί του συνεργάτες γίνονται πιστευτοί! Και δεν γίνονται πιστευτοί, επειδή έχουν προηγηθεί σωρεία αναφορών από την Αξιωματική Αντιπολίτευση, οι οποίες έχουν σχεδόν όλες εξουδετερωθεί από την έξυπνη τακτική προπαγάνδας του κυβερνητικού μηχανισμού, με αποτέλεσμα ένεκα της τεράστιας  φιλοκυβερνητικής προσέγγισης των τηλεοπτικών και έντυπων ΜΜΕ,  η Κοινή Γνώμη να περιέρχεται σε σύγχιση και να διατηρεί σοβαρές επιφυλάξεις έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και του αρχηγού της!  Τη μεγάλη ζημιά την κάνουν τα αργυρώνητα ΜΜΕ, που τα πήραν χοντρά από τις λίστες Πέτσα! 

Όμως όλα αυτά είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, που χάνει συνεχώς το παιχνίδι,  διότι  βάζουν στο ίδιο τσουβάλι και τα μικρά, και τα μεσαία και τα μεγάλα λάθη της Κυβέρνησης και το αποκορύφωμα της ειρωνείας είναι, το ότι  ξεπετάγονται και από πάνω διάφορες δημοσκοπικές εταιρείες, που και αυτές πληρώνονται αδρά, για να παρουσιάσουν στον κόσμο το πόσο δημοφιλής είναι ο κ. Μητσοτάκης και το πόσο μεγάλη εξακολουθεί να είναι η διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων εξουσίας!

ΑΡΘΡΟ του Αντρέα ΑΥΓ. Καπογιάννη – ΑΝΚ

 

 

 


Ροή