Επωφεληθείτε συμπατριώτες για προληπτικό έλεγχο με τα ΔΩΡΕΑΝ Ράπιντ Τεστ του Δήμου Πύργου

Ημερομηνία: 18-01-2022

ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ RAPID  TESTS

Καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και ώρες 9 πρωί έως 2 μεσημέρι

 

 

Δεκάδες δημότες ανταποκρίνονται στην πρωτοβουλία του Δήμου Πύργου διεξαγωγής δωρεάν προληπτικών rapid test, τα οποία πραγματοποιούνται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή στην αίθουσα της Πολιτικής Προστασίας (πρώην ΚΑΠΗ) στην Αγία Βαρβάρα και ώρες 09.00 – 14.00.

Με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας για την ασφάλεια του προσερχόμενου κοινού και υπό τις οδηγίες του αρμόδιου υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, η πρωτοβουλία αυτή του δήμου έχει αναληφθεί στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας για την ανάσχεση της πανδημίας κι αφορά σε ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests).

 Όπως επισημαίνει ο δήμαρχος Παναγιώτης Αντωνακόπουλος:

«Σε μία επιβαρυμένη περίοδο έξαρσης των κρουσμάτων κορωνοϊού, ο Δήμος Πύργου ενισχύει με κάθε διαθέσιμο τρόπο τα μέτρα κατά της εξάπλωσης της πανδημίας και διευρύνει τις υπηρεσίες του, προσφέροντας στους δημότες τη δυνατότητα να υποβάλλονται σε δωρεάν προληπτικά rapid tests, πλέον, και στο δημοτικό σημείο.

Ο Δήμος μας, όπως πράττει από την έναρξη κιόλας αυτής της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης, συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων και σε αυτή τη συγκυρία εντείνει δυναμικά τις παρεμβάσεις για την υγειονομική πρόληψη και προστασία όλων».

***  Η πρωτοβουλία του Δήμου Πύργου πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Ηλείας, τον Ερυθρό Σταυρό με τη συνδρομή προσωπικού κι από τη δομή του Κέντρου Κοινότητας, μεταξύ των οποίων του «Βοήθεια στο Σπίτι».

***  Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

 

 


Ροή