ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΕΡ/ΚΗΣ ΑΣΤ. Δ/ΝΣΗΣ ΔΥΤ. ΕΛΛ.

Ημερομηνία: 27-04-2022

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ  
 

Σύλληψη αλλοδαπού για παραβίαση περιοριστικών μέτρων, εξύβριση και απειλή

 

 

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Αιγείρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, ένας αλλοδαπός άνδρας έπειτα έγκληση ημεδαπής για εξύβριση και απειλή. Από τον έλεγχο των στοιχείων του αλλοδαπού προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Βούλευμα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λασιθίου Κρήτης, με το οποίο διατάσσεται η σύλληψη του, για παραβίαση των περιοριστικών όρων της αποφυλάκισης του.

Σύλληψη ανήλικου ημεδαπού για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, παράβαση του νόμου για τα όπλα και μη έκδοση Δελτίου Ταυτότητας  

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 17χρονος ημεδαπός, διότι οδηγούσε αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και δεν είχε προβεί στην έκδοση Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας. Επιπλέον, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του συλληφθέντα και κατάσχεσαν ένα πιστόλι κρότου, που έφερε γεμιστήρα.

 

Σύλληψη  ημεδαπού για παράβαση που αφορά στα κέντρα διασκέδασης, στα μπαρ και στα όμοια καταστήματα

 

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι η ένταση της μουσικής υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
 

Σύλληψη ανήλικου ημεδαπού για απόπειρα κλοπής

 

 

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας 14χρονος ημεδαπός, διότι ενεργώντας από κοινού με έναν ακόμη συνεργό του, εισήλθαν σε ανασφάλιστο σταθμευμένο αυτοκίνητο, χωρίς να προλάβουν να αφαιρέσουν κάτι.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ
 

Σύλληψη δύο ημεδαπών για προσβολή συμβόλων ή τόπων θρησκευτικής σημασίας

 

 

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, δύο ημεδαποί ηλικίας 18 και 16 ετών, διότι προκάλεσαν φθορές σε οικογενειακό τάφο, σε κοιμητήριο σε περιοχή του Μεσολογγίου.

 


Ροή