ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΑΠΟΤΗΝ Γ.Π.Α.Δ. ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ

Ημερομηνία: 16-07-2022

 

Πάτρα, 15 Ιουλίου  2022

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή

 

 

 

Συνελήφθησαν, προχθές το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ενήλικος ημεδαπός και ένας 14χρονος, διότι εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο σε οικία ημεδαπού άνδρα και αφαίρεσαν το πορτοφόλι του, που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, δυο τραπεζικές κάρτες και έγγραφα.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι ο ενήλικος άνδρας την 20 και 27/6/2022 διέπραξε ακόμα δυο κλοπές σε δυο φορτηγά αυτοκίνητα, κατά τις οποίες αφαίρεσε συνολικά ένα φορητό τερματικό κινητό τηλέφωνο, αξίας 1.000 ευρώ, 120 ευρώ, δυο τραπεζικές κάρτες και έγγραφα.

 

Σύλληψη δύο ημεδαπών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων

 

Συνελήφθησαν, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα,  δυο ανήλικοι, ηλικίας 9 και 7 ετών, τέκνα των δυο συλληφθέντων, ενεργώντας από κοινού με ακόμα έναν ανήλικο, την 28/6/2022 και την 12/7/2022 διέρρηξαν δυο φορές το αυτοκίνητο ημεδαπού άνδρα και αφαίρεσαν (300) ευρώ, έγγραφα και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Επιπλέον οι ανήλικοι την 18/5/2022 το βράδυ εισήλθαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και αφαίρεσαν προϊόντα αξίας 200 ευρώ.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

 

 

 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (250) πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Σύλληψη αλλοδαπών

 για παράνομη είσοδο 

και διαμονή στη Χώρα

 

 

 

Συνελήφθησαν, χθες  το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα.

 

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις στα κέντρα διασκέδασης, στα μπαρ και στα όμοια καταστήματα

 

 

 

 

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, με ενισχυτή και ηχεία μεταδίδοντας μουσική σε υπαίθριο χώρο (ταράτσα), διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
 

Σύλληψη

ημεδαπού για κλοπή

 

 

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε περιοχή του Αγρινίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι προχθές το απόγευμα, αφαίρεσε από ανασφάλιστο όχημα άνδρα το πορτοφόλι του, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (420) ευρώ και μία τραπεζική κάρτα.

 

Στη συνέχεια ο συλληφθείς χρησιμοποιώντας την κλεμμένη τραπεζική  κάρτα, μέσω των ανέπαφων συναλλαγών, πραγματοποίησε αγορές συνολικής αξίας 40 ευρώ.

 

Σύλληψη αλλοδαπών

 για παράνομη είσοδο 

και διαμονή στη Χώρα

 

 

 

Συνελήφθησαν, χθες  το πρωί, στο Αγρίνιο και στην Ιόνια Οδό, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, τρεις αλλοδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
 

Σύλληψη ημεδαπής  για έκθεση

 

 

 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Κατάκολο, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι εξέθεσε σε προφανή κίνδυνο ζωής και σωματικής ακεραιότητας τον 8χρονο υιό της, ο οποίος εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς να περπατά ανάμεσα σε διερχόμενα αυτοκίνητα, χωρίς να μπορεί να προστατέψει τον εαυτό του, λόγω του νεαρού της ηλικίας του.

 

 

 

Σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών για κλοπή

 

 

 

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε περιοχή του Πύργου, από αστυνομικούς της ειδικής ομάδας ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας , τέσσερις ημεδαποί (δυο άνδρες – δυο γυναίκες), διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε συνεργασία με τον ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε ότι ρευματοδοτούσαν παράνομα τις οικίες τους.

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για παράβαση του νόμου περί προστασίας ζωών συντροφιάς

 

 

 

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαίας Ολυμπίας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστων δραστών, οι οποίοι σύμφωνα με καταγγελία ημεδαπού άνδρα, παρείχαν δηλητηριασμένη τροφή σε δυο σκύλους ιδιοκτησίας του, με αποτέλεσμα να προκληθεί ο θάνατός τους.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ
 

 

 

Συλλήψεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

 

 

 

Συνελήφθησαν, χθες στο Μεσολόγγι, στη Ναύπακτο και στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, τρία άτομα, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

 


Ροή