Ενημέρωση από τη Γ.Π. Αστυνομική Διεύθυνση Δυτ. Ελλάδας για αδικήματα και συμβάντα

Ημερομηνία: 22-12-2021

 

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ

 

Σύλληψη  ημεδαπού για ένταλμα βίαιης προσαγωγής  

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε  ένταλμα βίαιης προσαγωγής του Ανακριτή Πατρών, για αρπαγή και εκβίαση.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για απάτη  

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων δραστών.

 

Ειδικότερα, άγνωστη δράστιδα επικοινώνησε με ημεδαπό άνδρα και προσποιούμενη τον υπάλληλο της τράπεζας του, του απέσπασε τους αριθμούς της τραπεζικής του κάρτας, καθώς και τον αριθμό (pin) αυτής.

 

Όταν αργότερα ο άνδρας επικοινώνησε με την τράπεζα του, ενημερώθηκε ότι έγινε μεταφορά του χρηματικού ποσού των (900) ευρώ, από τον τραπεζικό λογαριασμό του σε λογαριασμό τρίτου.

 

 

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων

 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του κατασχέθηκε μια (1) συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (τέιζερ).

Σύλληψη αλλοδαπών
για παράνομη είσοδο
και διαμονή στη Χώρα
 
 

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τέσσερις αλλοδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

 

Σύλληψη αλλοδαπού με καταδικαστική απόφαση  

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Εθνική Οδό Πατρών Πύργου, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 13 μηνών για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση  του νόμου περί όπλων  

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στον Πύργο, από  αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι  προέβη σε άσκοπους πυροβολισμούς έξω από την οικία του με κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατέχει νόμιμα.

 

 


Ροή