Ένας όμορφος ανθηρός κήπος χαρίζει στα μάτια σου την αίσθηση μιας ωραίας γυναίκας! (ΑΝΚ)

Ημερομηνία: 06-06-2022

Τοποθετήθηκαν πινακίδες για την προστασία των χώρων πρασίνου στην κεντρική πλατεία 

Μπράβο στην Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Πύργου!

 

 

Ενημερωτικές πινακίδες για την περαιτέρω ευαισθητοποίηση των δημοτών, προκειμένου να διατηρούνται καθαροί οι χώροι πρασίνου προχώρησε ο Δήμος Πύργου και η Υπηρεσία Πρασίνου.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μαρίνης Αχτύπης με τον προϊστάμενο της Υπηρεσίας Πρασίνου Νίκο Ντοχά επιθεώρησαν την τοποθέτηση όλων των πινακίδων σε κάθε σημείο του αστικού ιστού της πόλης όπου έχουν φυτευτεί λουλούδια και δημιουργηθεί παρτέρια αλλάζοντας την αισθητική εικόνα της πόλης.

“Με πρωτοβουλία της Υπηρεσίας μας και σε άψογη συνεργασία με τον δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο , τοποθετήσαμε μια σειρά πινακίδων για την ευαισθητοποίηση του κοινού, δήλωσε  ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Μαρίνης Αχτύπης και τόνισε τα πιο κάτω :

<<Τους τελευταίους μήνες η εικόνα της πόλης μας έχει αλλάξει προς το καλύτερο, κάτι που το εισπράττουμε καθημερινά από τα θετικά σχόλια των συνδημοτών μας. Δυστυχώς όμως έχουν παρατηρηθεί, ελάχιστα ευτυχώς, φαινόμενα καταστροφής των λουλουδιών. Κάνουμε έκκληση προς όλους τους συμπολίτες μας, να συνδράμουν ώστε να παραμείνει η όμορφη αυτή εικόνα. Με κατανόηση και συνεργασία εκτιμώ ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά>>.

 


Ροή