ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΕΕΕΕΚ ΠΥΡΓΟΥ

Ημερομηνία: 15-06-2022

 

Ημέρα γιορτής σήμερα στο ΕΕΕΕΚ Πύργου για τη λήξη του σχολικού έτους

 

Μπράβο, ένα μεγάλο μπράβο ανήκει σε αυτά τα φιλότιμα και εξαίρετα παιδιά, αλλά και στους δασκάλους τους, με το άρτιο εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα και την εξελικτική πρόοδο που παρουσιάζει το Ζχολείο αυτό χρόνο με το χρόνο!

Με χαρά λάβαμε από το ΕΕΕΕΚ  Πύργου και δημοσιεύουμε τα  πιο κάτω όμορφα λόγια, για την τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς και την όμορφη γιορτή που ακολούθησε :

 

<<Άλλη μια χρονιά με τη βοήθεια του Θεού έφτασε στο τέλος της. Μαθητές και εκπαιδευτικοί του ΕΕΕΕΚ Πύργου με συγκίνηση και χαμόγελα αισιοδοξίας αποχαιρέτησαν τη φετινή χρονιά με μία πολύ όμορφη γιορτή που πραγματοποίησαν στο προαύλιο του σχολείου μας.

Η γιορτή ξεκίνησε με αθλητικές δραστηριότητες που είχε προετοιμάσει η γυμνάστριά μας κ. Λίνα Παπαλεξοπούλου. Στη συνέχεια, τα παιδιά τραγούδησαν καλοκαιρινά τραγούδια και είπαν τα ποιήματά τους με την καθοδήγηση της κ. Αναστασίας Μπομποτά. Εκπαιδευτικοί και μαθητές φορούσαν υπέροχες δημιουργίες που είχε κατασκευάσει η Εικαστικός μας κ. Χαρά Πέττα. Στο τέλος της γιορτής προσφέρθηκε χειροποίητη τούρτα-παγωτό που παρασκεύασαν οι μαθητές του τμήματος Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής μαζί με την εκπαιδευτικό τους κ. Μαρία Καλφούντζου καθώς και γλυκίσματα που έφεραν οι γονείς του αγαπημένου μας μαθητή Αλέξη Κουτρούλη.

 

 

 

Η Διευθύντρια του σχολείου μας κ. Αγγελική Πετρόγιαννη αποχαιρέτησε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς με τον πιο εγκάρδιο τρόπο δίνοντας ευχές για καλό καλοκαίρι.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συνεργάτες τους σχολείου, τους χορηγούς μας, τους φορείς και τις αρχές του τόπου μας για την άψογη συνεργασία και την στήριξη που παρέχουν απλόχερα στο σχολείο μας!

Στην τελετή αποφοίτησης παρευρέθηκαν οι γονείς των μαθητών μας και ο πρόεδρος των Βυτιναίικων κ. Τσαφαράς  Δημήτρης.

Η Διευθύντρια και το εκπαιδευτικό προσωπικό του ΕΕΕΕΚ Πύργου εύχονται σε όλους Καλό Καλοκαίρι και ραντεβού τον Σεπτέμβριο!>>

 


Ροή