ΔΩΡΕΑΝ ΡΑΠΙΝΤ ΤΕΣΤ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ & ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (19 & 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022)

Ημερομηνία: 17-01-2022

Δωρεάν rapid test στην Αμαλιάδα την Τετάρτη  19 Ιανουαρίου και την Πέμπτη  20 Ιανουαρίου , στο ισόγειο του Δημαρχείου Αμαλιάδας  (Λαζαράκειο)

 

 

 

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ήλιδας εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση :

<<Την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου και την Πέμπτη  20 Ιανουαρίου και ώρα  9.00 το πρωί   με 2.30 το μεσημέρι, στο ισόγειο του Δημαρχείου (Λαζαράκειο-φουαγιέ) στην Αμαλιάδα,  θα πραγματοποιηθούν τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid tests) κρουσμάτων νέου κορωνοϊού (covid-19) από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε πολίτες της περιοχής  στο πλαίσιο ευρύτερων δειγματοληπτικών ελέγχων και περιορισμού της διασποράς της πανδημίας covid-19.

Υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους και ένα κινητό τηλέφωνο. Οι ανήλικοι θα πρέπει ή να συνοδεύονται από τους γονείς τους ή να προσκομίζουν στο κλιμάκιο υπεύθυνη δήλωση συναίνεσης του γονέα επικυρωμένη από το ΚΕΠ ή από το www.gov.gr (έκδοση υπεύθυνης δήλωσης).

***  Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19 (αποτέλεσμα rapid test) μπορείτε να εκτυπώσετε στη σελίδα www.gov.gr στις υπηρεσίες Υγείας και Πρόνοιας χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς του taxis και το ΑΜΚΑ.

Ή μπορείτε να αντιγράψετε το παρακάτω link χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς του taxis και το ΑΜΚΑ για την έκδοση της βεβαίωσης>>.

https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/bebaiose-arnetikou-diagnostikou-elegkhou-koronoiou-covid-19

 

 


Ροή