Δεν έφταναν όλα όσα περάσαμε, τώρα οι απατεώνες εξαπατούν και με τα κρυπτονομίσματα!

Ημερομηνία: 30-06-2022

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

 

Σύλληψη τεσσάρων  ημεδαπών για κλοπή

 

Συνελήφθησαν, προχθές  το μεσημέρι,  στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, τέσσερις ημεδαποί άνδρες, διότι προχθές τα ξημερώματα, διέρρηξαν οικία ηλικιωμένης στο Αγρίνιο και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ.

 

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για απάτη με υπολογιστή

 

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου  σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος επικοινώνησε με ημεδαπό άνδρα και με το πρόσχημα της κερδοφόρας επένδυσης σε κρυπτονομίσματα, τον έπεισε να εισέλθει στους τραπεζικούς λογαριασμούς του, υποκλέπτοντας τους κωδικούς, με αποτέλεσμα να μεταφέρει από λογαριασμό του παθόντα σε λογαριασμό τρίτου το χρηματικό ποσό των 12.154 ευρώ.

 

 

 

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη Χώρα και πλαστογραφία

 

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στον αερολιμένα Ακτίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου – Βόνιτσας, δύο αλλοδαποί, διότι αποπειράθηκαν να εξέλθουν παράνομα από τη Χώρα, με πτήση που είχε προορισμό την Γερμανία, επιδεικνύοντας κατά τον διαβατηριακό έλεγχο πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Επιπλέον, οι συλληφθέντες στερούνταν νομίμων εγγράφων για την παραμονή τους στην Χώρα μας.

 

 

 

Σύλληψη ημεδαπού  για καταδικαστική απόφαση

 

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Ηλείας, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους για συμπλοκή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ  
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή  

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι ενεργώντας από κοινού με ακόμα δυο ημεδαπούς άνδρες, προχθές το μεσημέρι, σε χώρο στάθμευσης καταστήματος υπεραγοράς αφαίρεσαν από σταθμευμένο όχημα, αντικείμενα  αξίας (300) ευρώ περίπου.

Τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς και αποδόθηκαν νομότυπα στον παθόντα.

Συλλήψεις ατόμων για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης  

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, δύο άτομα, διότι οδηγούσαν αυτοκίνητα, στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

 


Ροή