Αστυνομικά συμβάντα σε Αχαϊα και Ηλεία

Ημερομηνία: 31-10-2021
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη

 

 

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων δραστών οι οποίοι  απέστειλαν email σε αλλοδαπό άνδρα, με εμφανιζόμενο αποστολέα τράπεζα. Στη συνέχεια με το πρόσχημα της επιβεβαίωσης των στοιχείων του λογαριασμού, τον έπεισαν να τους δώσει τους κωδικούς του και το όνομα χρήστη, με αποτέλεσμα να αφαιρέσουν από τον λογαριασμό του το χρηματικό ποσό των 814 ευρώ.

 

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου για τα όπλα

 

 

Συνελήφθη, χθες το αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο στιλέτα συνολικού μήκους 14 εκατοστών έκαστο.

Σύλληψη ημεδαπού για ηχορύπανση  

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε έλεγχο που διενεργήθηκε με ηχόμετρο διαπιστώθηκε ότι η ένταση της μουσικής υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

 

Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών  

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Κυλλήνη από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και είχε επιτρέψει την είσοδο στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος μίας πελάτισσας, που δεν κατείχε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης COVID – 19. Σε βάρος του ιδιοκτήτη του καταστήματος βεβαιώθηκε το διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και ανεστάλη η λειτουργία του καταστήματος του για επτά ημέρες, ενώ στην πελάτισσα βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο (300) ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών  

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Αμαλιάδα από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και είχε επιτρέψει την είσοδο στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος πελάτη, που δεν κατείχε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης COVID – 19. Σε βάρος της ιδιοκτήτριας του καταστήματος βεβαιώθηκε το διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και ανεστάλη η λειτουργία του καταστήματος του για επτά ημέρες, ενώ στην πελάτισσα βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο (300) ευρώ.


Ροή