Άρθρο του ΑΝΚ για την παράδοση άνευ όρων της Ελλάδας στα επθετικά σχέδια των ΗΠΑ

Ημερομηνία: 11-05-2022

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ  ΤΩΝ ΗΠΑ

Δουλόφρονες Αμερικανόδουλοι δώστε στους Αμερικανούς τα σώβρακά σας αλλά δεν έχετε δικαίωμα να παραδώσετε σε αυτούς το Σώμα και το Αίμα της Ελλάδας!

Πείτε κύριοι της Κυβερνητικής Εξουσίας σ΄εκείνους που σας ψηφίζουν έστω και μία περίπτωση όπου οι ΗΠΑ εμπόδισαν την Τουρκία για να μην παραβιάσει την εθνική μας κυριαρχία…   Δεν υπάρχει ούτε μία,  επομένως γιατί εξαπατάτε το λαό χαρακτηρίζοντας την παράδοση της χώρας στις ΗΠΑ τάχα ως <<αμυντική συμφωνία>>?

 

Του  ΑΝΚ

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας την Πέμπτη  12 Μαϊου 2022 φέρνει στη Βουλή προς επικύρωση τη νέα υποδουλωτική συμφωνία μετραξύ Ελλάδας  και ΗΠΑ, που την αποκαλούν με την εύηχη ονομασία <<αμυντική συμφωνία>>,  η οποία βέβαια ουδεμία σχέση έχει με την έννοια της άμυνας των ελληνικών εθνικών συμφερόντων.  Μα τόσο δουλόφρονες και τιποτένιοι έγιναν αυτοί οι άνθρωποι της Κυβερνητικής Εξουσίας?  Αυτοι έχουν γίνει βασιλικότεροι του βασιλέως υπέρ των Αμερικανών και γι΄αυτό αρχικά ήθελαν να παραδώσουν <<άνει όρων>> την Ελλάδα για δέκα (10) χρόνια στη μεγάλη Αυτοκρατορία των Μαφιόζων Νταβατζήδων, τις αιματοβαμμένες και επικεφαλής της παγκόσμιας ιμπεριαλιστικής τρομοκρατίας Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Πρόκειται για την διαβόητη και υποδουλωτική τριτοκοσμικού χαρακτήρα ελληνοαμερικανική συμφωνία, η οποία ανανεωνόταν κάθε χρόνο από όλες τις ελληνικές κυβερμήσεις. Πότε όμως όλοι αυτοί των κυβερνητικών εξουσιαστικών εδράνων ρώτησαν τον Ελληνικό Λαό, αν επιθυμεί μια τέτοια συμφωνία, που δόνει έδαφος στις ΗΠΑ, για να εξαπολύει πολέμους και τρομοκρατία μαζί με το ΝΑΤΟ εναντίον άλλων χωρών μη αρεστές σε αυτούς? Γιατί δεν απευθύνετε ερώτημα με Δημοψήφισμα στο Λαό, αν επιθυμεί κάτι τέτοιο? Διότι εσείς  –και αυτό είναι δικαίωμά σας–  μπορεί να θέλετε να δώσετε και τα σώβρακά σας στους πολιτικούς  του Λευκού Οίκου και τους στρατοκράτες του Πενταγώνου,  αλλά δεν έχετε κανένα απολύτως δικαίωμα (άνευ Δημοψηφίσματος),  να παραδώσετε στους κοσμοκράτορες των ΗΠΑ τα ιερά και τα όσια, το Σώμα και το Αίμα της Ελλάδας!

Πείτε σ΄εκείνους που σας ψηφίζουνέστω και μία περίπτωση όπου οι ΗΠΑ εμπόδισαν την Τουρκίαγια να μην παραβιάσει την εθνική μας κυριαρχία…  Δεν υπάρχει ούτε μία,  επομένως γιατί εξαπατάτε το λαό χαρακτηρίζοντας την παράδοση της χώρας στις ΗΠΑ τάχα ως  <<αμυντική  συμφωνία>>?

Όσοι αγωνίστηκαν στον Επαναστατικό Αγώνα των Οδοφραγμάτων τιυ Νοέμβρη 1973, αυτή την επαίσχυντη συμφωνία την καταξεσκίζουνως πράξη εσχάτης προδοσία και δεν θα αργήσει η ώρα της λογοδοσίας, διότι η πρεσβεία των πατρώνων σας θα σφραγιστεί και δεν θα μπορέσει να σας σώσει…!!!  Όλοι εκείνοι που αψήφισαν τα τανκς της φασιστικής βίας της χούντας, θα γίνουν και πάλι μπροστάρηδες και καθοδηγητές των Ελλήνων πολιτών, για ένα ξεσηκωμό άρνησης της υποταγής στα ιμπεριαλιστικά σχέδια των ΗΠΑ.  Η στρατηγική λαϊκή καθπδήγηση θα έχει στόχο την παράκαμψη των πολιτικών κομμάτων και το αντίστοιχο κάλεσμα στην ηγεσία του ΚΚΕ, να συμπαραταχθεί  με τις Επαναστατικές Λαϊκές Δυνάμεις σ΄έναν Ολοκληρωτικό Αντιιμπεριαλιστικό Αγώνα για την εκδίωξη των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ από τον Ελλαδικό χώρο,  ιερά συνθήματα της Νοεμβριανής Εξέγερσης των Οδοφραγμάτων του Πολυτεχνείου με τις αναγραφές στην Κεντρική Πύλη.

Να γίνουν και πάλι μπροστάρηδες οι κεντρικοί πυρήνες της μεγαλειώδους Αντινατοϊκής και Αντιιμπεριαλιστικής Επαναστατικής Εξέγερσης του ατρόμητου και αδάμαστου Νοέμβρη 1973.

 

Δημοσιογράφος Αντρέας ΑΥΓ. Καπογιάννης – ΑΝΚ

 


Ροή